Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Kamer 7


Voor elke gastensuite een eigen karakter

In de voormalige hooischuur zijn drie sfeervolle, ruime gastenverblijven met een woon-en slaapkamer en badkamer met ligbad en douche. Alle verblijven hebben een privé ingang en terras en één gastenverblijf is rolstoelvriendelijk.

Het vierde gastenverblijf, het wellness gastverblijf, is vrijstaand en heeft een privé sauna en duo ligbad met whirlpool en TV bij het bad. Onder de overkapping kunt u genieten van het uitzicht op het weiland. U heeft een eigen ingang en gedeeltelijk overdekt terras. De woonkamer is op de begane grond en het slaapgedeelte is op de vide.

In de boerderij is een eenvoudige vijfde gastenkamer, gelijkvloers met badkamer en suite.

Het størvatt is door alle gasten te reserveren.

Het ontbijt wordt op uw kamer geserveerd zodat u in alle rust en privacy uw dag kunt beginnen. In de eetkamer, waar de houtkachel brandt zodra het buiten wat guurder is, wordt het diner geserveerd.

 

 

Type

B&B

Max. capaciteit 14
Kamer 7 Diever, Drenthe

De omgeving is landelijk en wordt bepaald door houtwallen en oude eiken. Op het erf scharrelen de kippen en de schapen grazen in de wei. Diever is een mooi brinkdorp, bekend om zijn hunebedden en jaarlijks terugkerende Shakespeare-spelen. Kamer 7 ligt aan de rand van een prachtig natuurgebied: het Nationaal Park het Drents-Friese Wold. Dit is een ideaal vertrekpunt voor een wandeling, een tocht op de fiets of te paard. Het Nationaal Park Dwingelderveld, het grootste natte heideveld van West-Europa, is op 5 kilometer afstand. Oude brinkdorpen als Dwingeloo en Ruinen en het museumdorp Orvelte zijn nabij. In de omgeving zijn ook verschillende galerieën. Golfclub Havelte in Havelte is 13 km verderop en telt 18 holes; G.C.Martensplek in Tiendeveen (ook 18 holes) 28 km; de Drentsche Golf and Country Club (27 holes) 29 km.

Historie

Een klinkerweg net buiten Diever voert naar deze voormalige hooischuur van een typisch Drents boerderijtje uit 1900.

Kamer 7 Ingrid Eradus & Timo Lut
Kalteren 7
7981 LR Diever
Drenthe
Nederland
+31 6 31219273 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Kamer 7
Fenomenaal (5/5) Geplaatst op 2018-01-30

Absoluut een aanrader als je voor luxe, rust en heerlijk eten gaat!

subliem (5/5) Geplaatst op 2018-01-23

We keken i.v.m. onze trouwdag 50 jaar terug en twintig jaar vooruit in Kamer 7 (lelietjes van dalen kamer).Onze stabij mocht ook mee. Het was werkelijk fantastisch. Je merkt onze gastvrouw niet, maar ze is er wel en wat ze heel goed kan is koken. We hebben twee dagen een werkelijk fantastisch diner gehad (stoofpotje en tapas). De omgeving is ook in de winter mooi met het Fries/Drentse woud op loopafstand. De kamers zijn geluidsarm (bijna geluidsdicht) en de bedden zijn heel goed. Wat ons betreft tot een volgende keer.

Heerlijke plek (5/5) Geplaatst op 2017-11-09

Fantastische B&B, genoten van jullie mooie plek in Diever! Wat een verwennerij jullie ontbijt en stoopotmaaltijd. Wij hebben genoten en hopen zeker nog weer eens te komen! Dank voor jullie gastvrijheid!

Kamer 7 is een evergreen! (5/5) Geplaatst op 2017-10-08

Hoe knap is het om jaar in jaar uit te blijven vernieuwen toch?

Rustieke verwennerij (5/5) Geplaatst op 2017-06-10

Wij hebben, ondanks niet al te geweldige weersomstandigheden, Kamer7 ervaren als een geweldige verwennerij in een zeer rustieke omgeving. Een plek waar je lekker op adem kunt komen en je je energie weer op kunt laden. Ingrid en Timo spannen zich met plezier in om het de gasten, inclusief hond, naar hun zin te maken. Al met al een plek om zeker vaker terug te komen. Dank jullie wel!!

Genieten van het leven (5/5) Geplaatst op 2017-06-03

Deze locatie voldoet aan alles wat je nodig hebt om te ontspannen en te genieten! En de gastvrouw en gastheer doen er alles aan om dit te realiseren.

Relaxen en fietsen doen we hier (5/5) Geplaatst op 2017-03-26

Voor de tweede keer alweer bij Kamer 7 in hetzelfde gastenverblijf en zeker niet voor de laatste keer. Kamer 7 is 'ons huis in Diever' geworden. Wij hebben genoten van de lente, de rust en stilte, het fietsen in de bossen, het verzorgde ontbijt en de voortreffelijke tapas-maaltijd. Ook dat gastvrouw Ingrid een lekkere quiche en frambozen salade speciaal voor ons hebt gemaakt waarderen wij enorm. De privacy is zeer goed, mooie uitzicht van ons gastenverblijf. Alles is voorzien: frisdrank, wijn, bier, koffie en thee. Je hoeft eigenlijk niets mee te nemen behalve je koffertje en je fietsen. Ingrid en Timo, bedankt voor alles en tot een volgende keer.

Winnaar (5/5) Geplaatst op 2017-03-10

Gewoon erg goed in alle opzichten.

Blijft grandioos!! (5/5) Geplaatst op 2017-03-02

Nu voor de 7e keer bij Kamer 7 geweest en elke keer weer blijven wij verrast door de grote mate van gastvrijheid, de totale aankleding van de kamers op zich, de heerlijke ontbijten, de privacy en rust, het 'zijn' van Ingrid en Timo, het totaalplaatje dus!! Wat hebben we dit keer ook genoten van de ( tapas/stoofpot) maaltijden, geweldig!! Ontzettend attent was de verrassing die voor ons klaar stond bij terugkomst, nadat Ingrid toevallig had gehoord dat het die dag onze trouwdag was! Kortom: een verblijf bij Kamer 7 betekent pure verwennerij! (Heerlijk ook dat onze hond altijd welkom is). We gaan op voor de 8e keer!

Drs. (5/5) Geplaatst op 2017-02-26

Kamer 7, het was een feest. Alles klopt! De ontvangst, de inrichting en de geweldige kookkunst van de gastvrouw. Dit is passie en kamer 7 is uniek in z'n soort. Een 10 met een griffel. peter/ ansica

Beoordeling kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-10-29

Een aantal dagen mogen verblijven bij Ingrid en Timo samen met onze Appenzeller Nima.. Alles was tot in puntjes verzorgd: gastvrije ontvangst, zeer goed verzorgd ontbijt en niet te vergeten het overheerlijke stoofpotmenu als ook het tapaseten. Schitterende locatie van alle gemakken voorzien in een dito omgeving, waar veel te beleven is. Ingrid en Timo, hartelijk dank voor jullie gastvrije ontvangst en het schitterend verblijf.

Beoordeling Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-10-25

Prachtige locatie. Ontvangst was gastvrij en hartelijk. Genoten van ons verblijf! en van het fantastische ontbijt. Een aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-08-29

Hoe vaak komt het niet voor dat als je ergens voor de 2e keer komt dat het tegenvalt. Zo niet bij Kamer 7! Het was nog beter en we waren nu met z'n tienen! Alle kamers prachtig, de tuin in één woord schitterend en het eten uitmuntend. Donderdagavond met z'n allen in de tuin gegeten, zo idyllisch! Alles geweldig geregeld, de fietsen, de kaartjes voor Shakespeare, de manden met versnaperingen. Ingird, Timo en Daan, heel erg bedankt voor een onvergetelijk weekend!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2016-08-03

Werkelijk super ontbijt, met theesoorten, jamsoorten kaassoorten vers fruit , verse sap ...Aan WERKELIJK alles is gedacht. Van kofferrek tot parapluutje, folders van de omgeving en vanuit onze kamer een prachtig uitzicht.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-07-29

Zeer welkome ontvangst, met alle verzoeken ingewilligd. Mooie locatie, zeer vriendelijk gastvrouw, accomodaties voldeed aan alle verwachtingen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-07-28

Ons eerste bezoek aan Kamer 7 was echt een feestje! De rust, de prachtige locatie, de mooie omgeving maar bovenal de hartelijkheid en gastvrijheid.......super!!! We hebben genoten van ons verblijf, het heerlijke ontbijt op het terras, en van het met zorg en aandacht gemaakte diner. Prachtige fietstochten gemaakt en nog lang niet alles gezien dus we komen zeker terug. Dankjewel Ingrid en Timo voor de hele fijne dagen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-07-23

Het verblijf in B&B Kamer 7 in Diever was in één woord SUPER!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-06-27

Wij hebben een fantastische midweek gehad bij Ingrid en Timo. Wat een gastvrijheid, heerlijk ontbijt, 2x een diner die sterwaardig is. Een prachtige locatie, heerlijk rustig, heerlijke sauna en whirlpool, prachtig ingericht, oog voor detail. Lovende woorden schieten tekort. En echt de tijd gaat hier echt iets langzamer, alle tijd voor prachtige tochten op de fiets en dan verrukt constateren dat het nog zo vroeg is.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-05-29

Kamer 7 is een paradijsje: schitterende omgeving , comfortabele , smaakvol ingerichte kamers, maar bovenal de hartelijkheid en gastvrijheid van Ingrid en Timo! Het ontbijt, het diner en de tapasmaaltijd waren verrukkelijk en met veel zorg bereid. Bedankt voor het heerlijke verblijf en tot de volgende keer!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-05-17

Ons verblijf bij Kamer 7 zullen we nooit vergeten. Onze plan om uit te rusten en elke dag in de omgeving te kunnen mountainbiken is gelukt! Ook dat mijn schoonouders een paar nachten in het Lavendel gastenverblijf hebben gelogeerd is echt geweldig. Mensen die al eerder hier hebben gelogeerd zullen kunnen begrijpen dat Kamer 7 inderdaad veel meer is dan een bed & breakfast alleen. Alles is tot in de puntjes verzorgd: de gastvrijheid, fraaie accommodatie, het heerlijke ontbijt en het verrukkelijke diner. Bedankt voor de goede zorgen, Ingrid en Timo. Tot een volgende keer. Wij komen zeker terug naar 'ons thuis in Drenthe'.

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2016-04-23

Wat een prachtige locatie, tot in de puntjes verzorgd. Zeker doen, het diner van de gastvrouw bij boeken, echt een aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-03-26

Wij hebben een heerlijk lang weekend doorgebracht bij Kamer 7. Wat een fijne plek om te logeren. Aan letterlijk alles is liefdevolle aandacht besteed, van het ontbijt tot de inrichting van de kamer. Wij komen zeker nog een keer terug.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-02-17

nu voor de 2e keer een langere periode geweeest en we hebben ons weer verbaast over de gastvrijheid service en vooral goede zorgen genoten van de Tapas , die we op donderdag avond verder een aanrader om bij te komen en komen zeker terug kortom een super aanrader

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-02-17

Een weekend in het saunaverblijf van Kamer 7 kan ik iedereen aanraden die even wil bijkomen in een gastvrije omgeving met heerlijk eten (3-gangendiner op vrijdagavond en 2x een gevarieerd ontbijt) op loopafstand van het dorp en met de mogelijkheden van het aangrenzende Nationaal Park. Ideale plek voor een mooie wandeling, rust en ontspanning. Ook de hond was welkom!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-01-12

Dit afgelopen weekend bij Kamer 7 geweest. Fantastisch, hier komen we zeker terug. Aan alles is gedacht in de Sauna kamer, wat een inrichting en heerlijke plek om te verblijven. Het ontbijt en de tapas was ronduit excellent (alles vers en zoveel keus), super schoon en netjes allemaal en wat een prachtig uitzicht ! Mooie omgeving om hard te lopen ook, en vlakbij Giethoorn. Het storrvatt is beslist een aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2016-01-04

Fantastische b&b. Je wordt hier heerlijk verwend!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-12-28

Alles was perfect, van het onthaal tot de maaltijden: super!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-12-16

Ons verblijf was grandioos. Boven verwachting. Wij spreken nu, wanneer wij het naar ons zin hebben, over een Kamer 7 momentje. Zeer voor herhaling vatbaar!!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-11-03

een geweldig en ontspannen midweek in het saunaverblijf. Een heerlijke tapasmaaltijd door de gastvrouw klaargemaakt. Zeker voor herhaling vatbaar.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-10-27

Ideale en sfeervolle accommodatie voor een groep zoals de onze, ouders, kinderen en kleinkinderen. Elk gezin had zijn eigen verblijf, de centrale ruimte kon gebruikt worden voor de gezamenlijke dingen. Fantastische verzorging, heerlijk ontbijt én diner. Aan te bevelen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-10-19

Nét terug van een héérlijk weekend bij Kamer 7! Wat was dat genieten! Het is er prachtig! Mooie omgeving, rustig, eten is héérlijk, heel gastvrij, bijzonder mooie locatie. Wij zaten in het Lavendel gastverblijf, wat (net als de andere 3 accommodaties) héél prettig en sfeervol is ingericht. Echt een aanrader, gewoon doen!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-09-05

Wij zijn nu voor de tweede keer bij kamer 7 geweest. Ditmaal voor het eerst in het saunaverblijf. Het was weer eens geweldig! We hebben de tapas besteld en wederom werden de kwaliteiten van Ingrid in de keuken duidelijk, heerlijk gewoon en erg leuk gepresenteerd . Daarna nog gebruik gemaakt van het storvatt echt een unieke ervaring op zich. Wat een ontspanning in zo'n warm bad met houtgeur en uitzicht op de landerijen en de schapen. Heel romantisch met de zonsondergang en alle kaarsjes. Kortom een aanrader. De sauna is ook heerlijk. Geen klein hokje maar een hele ruime en geriefelijke sauna in de badkamer. Eigenlijk is het Ingrid en Timo weer gelukt om hun persoonlijke stempel op het saunaverblijf te drukken , aan alle details is gedacht. Overal kaarsjes en een gezellige aankleding. De veranda is heerlijk met ook daar een gezellige aankleding en heerlijke ligstoelen . Wij komen zeker terug!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2015-08-24

Hartelijke ontvangst en verzorging op een prachtige landelijke en stille locatie net buiten Diever. Ieder appartement met zijn eigen unieke sfeer. Ideaal om tot rust te komen , te fietsen en de openluchttheater voorstelling te bezoeken.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-08-17

De accomodatie overtrof iedere verwachting. De inrichting niet protserig of luxueus maar smaakvol en comfortabel. Uitstekend eten, heerlijke bedden, fantastisch ontbijt, behulpzame gastvrouw en gastheer.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-08-16

Geweldig!! wat een vertrouwen in de mens. Alles tot in de top verzorgd, gastenkamer erg smaakvol ingericht. Ontbijt...super! Diner...Heerlijk Alles erg netjes schoon. Gastvrijheid op en top Hier kun je zien, dat hart en ziel er ingelegd zijn!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-08-07

Wat een práchtige plek om een weekje te verblijven. In het gastenverblijf met sauna stonden de paardjes vóór en de schapen achter het huisje in de wei; we hebben er echt van genoten. Qua inrichting is er in het huisje aan alles gedacht en de badkamer is een luxe. De inhoud van de picknickmand was elke morgen weer een verrassing; daar kom je graag je bed voor uit! Ook op een regenachtige dag is het huisje goed toeven; in de sauna, een dvd-tje kijken of gewoon onder het afdakje buiten zitten met een warme trui aan. Kortom, deze B&B is een aanrader en wij gaan zeker nog eens terugkomen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-08-03

Een prachtige locatie, alles klopt tot in de details. De gastvrouw- en heer zijn heel vriendelijk en behulpzaam. Het eten was geweldig, ook het diner. Wij hebben redelijk veel ervaring in weekendjes weg, maar dit was een dikke 10+! Ook heel leuk dat de schapen bij het huis staan. 's Avonds en 's nachts is het werkelijk doodstil. Heerlijk!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2015-07-10

Het was zeer goed vertoeven tijdens de fiets 4daagse 2015. Zeer gastvrij en een mooie kamer.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-06-29

ontbijt en lunchpakket waren super

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-06-28

Een geweldige en rustige locatie waar we zeker nog een keer terugkomen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-05-17

Bij Kamer 7 wordt Gastvrijheid met een hoofdletter geschreven. De eigenaren zijn warm, betrokken en behulpzaam. Tijdens je verblijf heb je echter wel de indruk dat de locatie 'van jou' is. De kamers, de omgeving, het ontbijt en het diner; alles klopt. Ideaal voor families - 3 (familie) kamers + gezamenlijke ruimte.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-05-15

Een geweldige B&B fantastische gastvrouw en gastheer

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-05-06

Een fantastisch plekje om heerlijk tot rust te komen!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2015-05-03

Een erg goede bed en breakfast. Complimenten

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-04-15

In een woord geweldig

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-04-08

Een echte topper! We hebben inmiddels al veel B&B's en huisjes gezien, Kamer 7 zit in onze top 3 leukste en beste locaties. Wij zaten in het saunaverblijf. Erg knus. Met veel oog voor detail ingericht. Iedere ochtend een mandje heerlijk eten. De tapas waren ook echt fantastisch, dus zeker bestellen als je naar Kamer 7 gaat. Ingrid en Timo zijn erg vriendelijk. Een verblijf bij hen is een echte traktatie.

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2015-03-24

Twee heerlijke dagen in gastenverblijf Lavendel. Een ruim opgezet verblijf, van alle gemakken voorzien. Wat heerlijk dat je ter plekke van een fijn diner kunt genieten, en dan is daar de volgende ochtend een heerlijk, copieus ontbijt. Het terrasje voor de deur en de tuin en het uitzicht lonken naar een verblijf in meer zomerse maanden. Fietsen, wandelen; de kaarten en info liggen al klaar. Wij komen zeker nog eens!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-03-23

We hebben volop genoten!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-03-09

Kamer 7 is een heerlijke luxe bed & breakfast met faciliteiten en service die niet onder doen voor een luxe hotel. We verbleven in het saunaverblijf; een losstaand verblijf met eigen sauna, ligbad en douche en een heerlijk terras, waar we het eerste ontbijt van het jaar buiten konden eten (en dat begin maart...). De ligging, net buiten het leuke plaatsje Diever tussen de schapen, kippen, paarden is idyllisch. Het huisje is leuk ingericht, van alle gemakken voorzien en schoon. Boek vooral de Storvatt met tapas, gemaakt door de eigenaresse. Kortom, een heerlijke plek weg van alle drukte.. Wij komen terug..

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-02-24

Wij hebben wederom genoten van al het goede in kamer 7 en hebben ons heel erg verwend gevoeld door het " Sijsarrangement". Het eten van kamer 7 en van restaurant " Sijs" in Dwingeloo was verrukkelijk. Een paar heerlijke dagen gehad!!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-02-23

Mooi, sfeervolle locatie met oog voor detail ingericht. Gastvrije ontvangst, uitgebreid ontbijt met verse producten, uitstekend diner. Voor herhaling vatbaar!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2015-02-09

Zeer prettige rustgevende B&B met aandacht voor gasten.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-11-18

Superfijn verblijf gehad, met name de hottub is echt een aanrader! Twee kleine verbeterpuntjes zouden zijn: een fruitschaal in de gang bij het koffie/theebuffet en een afdakje boven de badjashaakjes bij de hottub. Slechts kleinigheidjes die niks af hebben gedaan aan ons plezier hier!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-11-14

Wat een geweldig B&B! We hebben ons erg welkom gevoeld, we hebben genoten van het heerlijke diner en het fantastisch uitgebreide ontbijt. Het Rozenverblijf overtrof onze verwachtingen en was een warm nestje.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-11-03

Uitstekende B&B in een schitterende omgeving en in een mooie oude boerderij. Het 'bed' is een understatemaent. Je krijgt een volledig ingericht appartement c.q. studio voor je geld. Alles is aanwezig en ziet er leuk en degelijk uit. Ook het 'breakfest' is geweldig! Lekker op je eigen kamer genieten van een uitgebreid ontbijt. Als er meer gasten zijn dan kun je ook dineren bij kamer 7. Wij hebben dit 1 keer kunnen doen en dit is zeker een aanrader! De gastvrouw kan heerlijk koken en tijdens het diner leer je de andere gasten kennen, altijd leuk! Kamer 7 is een goed startpunt voor wandelingen of fietstochten, maar ook voor tochtjes met de auto is de keuze rond Diever groot. 's Avonds lekker slapen in een doodstille omgeving die nauwelijks 'lichtvervuiling' kent. Onthaasten op z'n best en een absolute aanrader!!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-10-13

We hebben genoten van een prachtige accommodatie, met smaak ingericht. Het ontbijt is onovertroffen. Wat een verwennerij, Op mijn verzoek werd er ook nog een speciaal verjaardagontbijt verzorgd. Alles vers en zelf bereid. In een woord Super !! Koffie, thee , koekjes en chocola, staan de hele dag klaar en de boterkoek is heerlijk. Het geheel is een aanrader !

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-09-29

We hebben genoten van ons verblijf in Kamer 7! De gastvrijheid, de gezellige gastenkamer en de heerlijke tapasmaaltijd gaven ons een deugddoende vakantie!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-09-15

Ons jaarlijks hoogtepunt is de Shakespearevoorstelling in Diever. Maar wat het echt compleet maakt is ons verblijf in Kamer 7. Samen met mijn zus en zwager verheugen wij ons elk jaar weer op onze ontmoeting met Ingrid en Timo, de voortreffelijke gastvrouw- en heer van dit unieke B&B.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-09-14

Geweldige gastvrijheid. De kamers zijn uitstekend. Het diner was super. Het was voor ons het 2e bezoek. De rest van het gezelschap vonden de midweek bij Kamer 7 een droom!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2014-09-03

Wat een geweldige lieve en volledige verzorging. Heerlijke tijd gehad :-)

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-06-11

Bij Kamer 7 valt alles op zijn plaats. Het is mooi en sfeervol, rustig gelegen en je voelt je heel welkom. Het ontbijt is heerlijk en heel uitgebreid en het diner bijzonder smaakvol. Kortom een echte aanrader.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-06-02

Fantastische B&B, waar wij hebben genoten van de ligging, de mooie kamer, de gastvrijheid, de heerlijke ontbijten (met ochtendkrant), de prachtige tuin en de rust! Heel prettig ook dat onze honden welkom waren.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-04-29

Geweldige accommodatie, fantastische gastvrouw en gastheer.....kortom: genoten!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-04-24

Een heerlijke plek, waar we een lekker ontspannen weekend hebben gehad. Een super lekker ontbijt, en erg fijn dat je op ieder moment een lekker kopje koffie kunt pakken (evt. zelfs met wat lekkers)

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-04-22

Fantastisch! Kamer 7 bevelen wij van harte aan!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-04-14

Mooie, rustige ligging Hartelijke ontvangst, uitgebreid ontbijt Zeer nette kamers, goede badkamer Ideale uitvalsbasis voor uitstapjes met de fiets of te voet Mooi dorpje vlakbij

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-04-08

Uitstekend verblijf in oase van landelijke rust. Professioneel, vriendelijk en alles met aandacht verzorgd. Inrichting is luxe en bedden zijn uitstekend. Gastvrouw zeer attent. Prima ontbijt. Wat ons betreft een aanrader.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-26

We hadden een zeer aangenaam verblijf in Kamer 7 tijdens weekend van 21 maart 2014. De gastvrouw verwende ons met lekker ontbijt in onze kamer. Het diner was zeer lekker en voldoende alsook de tapasmaaltijd. Een rustige omgeving en een mooi fietsnetwerk.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-25

Wij hebben een zeer prettig verblijf gehad. Gezellig gastenverblijf, eigen entree, privacy prima.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-25

Alles was super! We hebben genoten van: - het luxe verblijf incl. eigen sauna en groot bubbelbad! - het heerlijke bed - het 3 gangen diner (zelfs rekening gehouden met m'n koemelk allergie) - de tapas die zelfs naar ons verblijf werden gebracht ;-) - de mooie omgeving die in de buurt van Kamer 7. - het uitgebreide ontbijt Echt een pareltje in Drenthe!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-16

Wij hebben een ontzettend fijn weekend gehad bij Kamer 7. Ontzettend gastrvrij en zeer goed verzorgd in alle opzichten.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-10

Top plek! Nog nooit eerder zo'n complete en comfortabele en heerlijke B&B geboekt.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-03-09

Vriendelijke gastvrouw, superlekker ontbijt en diner, Verrassende tapasmaaltijd ! Gelegen in een mooie, rustige omgeving met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Een aanrader ! We gaan zeker nog eens terug !

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-02-25

Geweldig genoten, heerlijk gegeten en fantastisch mooie locatie. Het geheel ziet er geweldig mooi uit. Gastvrouw is bijzonder vriendelijk en staat altijd klaar. Prijs/kwaliteit is bijzonder goed.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-02-18

Wij hebben een heerlijke week gehad in Kamer 7!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-02-03

het was een geweldig weekend. we werden er als koningen ontvangen. lieve gastvrouw en gastheer. het was een genot in de rozen kamer. gewoon een 10+ !!!! x

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-02-02

De arrangementen zowel bij Sijs als bij In De Herberg waren voortreffelijk. Een puur geniet en verwen lang weekend! Maar ook de kookkunsten van de gastvrouw van Kamer 7 moeten niet onvermeld blijven.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-01-28

Uitstekend weekend gehad in Kamer 7. Echt een verwennerij!!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2014-01-23

Uiterst verzorgd bed & breakfast waarbij het je aan niets ontbreekt. De kamers zijn met aandacht en oog voor detail ingericht om het je zo comfortabel mogelijk te maken. Het ontbreekt je werkelijk aan niets. Alleen maar onthaasten, bijkomen en genieten van de natuurlijke omgeving (en ontbijt!!) Werkelijk een aanrader voor degenen die gastvrijheid, rust en comfort belangrijk vinden. Op de dag van aankomst hebben wij heerlijk mogen genieten van een tapas maaltijd bereid door de gastvrouw zelf. Wat een ervaring, hier komen wij terug!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-10-01

Wat een feest ! Heerlijke dagen gehad bij Kamer 7 ! Prachtige locatie, erg mooie en zeer verzorgde kamers, sublieme bedden en een super badkamer. Er wordt dan 's avonds ook nog eens heel erg lekker gekookt door de vriendelijke en vakkundige gastvrouw Ingrid. "Kamer 7 heeft het gewoon begrepen"

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-09-12

Tot de volgende keer

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-08-13

Gastvrij ontvangen door Ingrid en Timo. Genoten van de sfeervol ingerichte kamer en van de rustige omgeving. Wat een verwennerij het ontbijt en diner. Kortom het was een heerlijk en fantastisch verblijf in kamer 7!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-08-12

We komen al een aantal jaar bij kamer 7. Je wilt steeds terugkomen. Prachtige omgeving. Kamers erg mooi en met zorg ingericht. Een heerlijk uitgebreid ontbijt. We komen zeker binnenkort weer!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2013-08-12

Prachtige met zorg ingerichte kamers. Rustig gelegen. Gastvrij onthaal, kortom een aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-08-12

Bij Kamer7 voel je je écht te gast het is pure verwennerij

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-05-03

Zoals in het gastenboek geschreven: als er een overtreffende trap van perfect zou zijn dan zou ik die gebruiken om aan te geven hoe het na de verbouwing geworden is!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2013-04-29

Wij hebben het verblijf in Kamer 7 als zeer prettig ervaren. Alles was erg goed voor elkaar. Wat is er lekker voor ons gekookt en het ontbijt was ook uitstekend. Er is veel aandacht voor de presentatie. Alles was schoon en het zag er mooi uit. een aanrader voor andere gasten... en wij willen zeker nog wel eens terug...

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2013-04-23

Al 7 jaar genieten we hier van de ongedwongen sfeer, de rust en het heerlijke eten. Iedere keer zien we subtiele veranderingen en verbeteringen. Met goed weer of slecht weer: het is er goed toeven en de omgeving verveelt nooit.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-03-11

Dit is echt genieten, fantastisch ontbijt, geweldige kamer, alles is op elkaar afgestemd, super aardige en vriendelijke gastvrouw en gastheer. De gastvrouw kan geweldig koken!! Als laatste zeker aan te raden de Storvatt, je komt volledig tot rust. Super locatie, alles is helemaal af!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-02-21

Lekker nergens aan denken, hoofd leegmaken en genieten van alles wat Kamer 7 en de omgeving te bieden heeft. Zeker toen wij er verbleven (febr) is het heerlijk rustig in de parken. Na een flinke wandeling genieten van de sauna en bubbelbad om daarna dineren in een restaurantje in de omgeving. Maar vergeet ook niet om een keer de kookkunsten van Ingrid te genieten. Je hoeft dan ook niet meer de deur uit. Kortom het is bij Kamer 7 goed toeven.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-02-20

Op en top verzorgd. Heerlijk rustig een absolute aanrader!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-02-19

Uitstekende plek en een ongedwongen onthaal. Ook het diner is niet te versmaden.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2013-02-11

Nog nooit zo gastvrijheid meegemaakt ! Alles is op z'n best tot in de kleinste detail. Zeer vriendelijk en respect voor je privacy. Alles is is zeer schoon...... en wat een landschap ! Gefiliciteerd, jullie verdienen een dikke 10. Dank jullie wel voor deze prachtig 2 dagen ! ! ! ! Corine en Marc.

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2013-01-02

een heerlijk weekend tijdens Oud en Nieuw doorgebracht in Kamer 7. om het vuurwerk te ontvluchten in de Randstad hebben wij gekozen voor deze B&B. vuurwerk en geluiden van carbiet schieten bleven mooi op afstand. Wij zijn heerlijk verwend, genoten van sauna en bubbelbad, kortom een plek voor ons om terug te komen!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-12-19

Wat aanmerkingen: - We misten helaas bij het ontbijt de streekprodukten (kaasjes en jam); - Er was helaas geen losse thee aanwezig deze keer; Suggesties: - Optie voor een dvd-speler zou goed zijn; - Nekkussens voor in het whirlpool.

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2012-12-02

Heerlijk verblijf gehad in de saunakamer. Gezellige aankleding, heerlijke diners en ontbijtjes die mooi gepresenteerd werden. Tapas in de hottub is ook echt een aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-07-11

Voor de 4x naar kamer7, een midweek in het nieuwe saunaverblijf en ook nu weer genoten van alle goede zorgen, lekker eten en de rust in Drenthe!

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2012-06-08

Zeer goede en sfeervolle accomodatie. Waar persoonlijke aandacht is en goede kwaliteit voor prijs, comfort en eten/drinken!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-06-08

Heel gastvrij, heerlijk ontbijt en ook diner als je dat wilt, wat een rust, eindelijk weer eens een boek uitgelezen, we komen heel graag nog eens terug!!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-06-07

Super comfortabel, heel gastvrij, uitstekende keuken, zowel voor het ontbijt als het diner.Heerlijk verblijf, een echte aanrader!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-05-31

Heerlijk genoten van de saunakamer. Het woordje B&B is hier niet op zijn plek, dit was gewoon een heerlijk eigen verblijf in alle rust, met heerlijk uitzicht. Tsja en dan die saunakamer, alleen dat is eens de moeite waard om te proberen !!

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-05-13

1 woord geweldig

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2012-05-08

Wij hebben ontzettend genoten en zijn heerlijk verwend. Lekker ontbijt, goed diner en een mooie omgeving om te fietsen en te wandelen.

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-11-05

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2011-11-05

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-10-24

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-10-06

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2011-09-23

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-09-22

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2011-09-17

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2011-09-12

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-06-24

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-05-08

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-05-04

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-05-01

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-04-27

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-24

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-21

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-15

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-15

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-13

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-03-08

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2011-02-27

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2010-12-09

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-10-20

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-09-26

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-09-12

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-09-06

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-08-29

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-08-29

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-08-18

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-08-08

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-08-02

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-06-22

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-06-14

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-06-14

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-06-08

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-05-19

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-05-19

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-04-18

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-04-09

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-04-07

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-03-27

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-03-14

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-03-07

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-03-04

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2010-03-04

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-02-23

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2010-02-22

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-02-16

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-02-16

Beoordeling over Kamer 7 (5/5) Geplaatst op 2010-02-15

Beoordeling over Kamer 7 (4/5) Geplaatst op 2010-02-01

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  

  • € 115/€ 125,- gastenverblijf voor twee personen, inclusief ontbijt gebracht in uw gastenverblijf.
  • € 150/€ 160,- vrijstaand gastenverblijf met privé sauna voor twee personen, inclusief ontbijtmand.
  • € 75,- gastenkamer in de boerderij voor twee personen inclusief ontbijt. 
  • Stoofpotmenu € 22,50/ Vegetrasiche salade,soep en brood € 19,50
  • Driegangen diner/Tapas maaltijd € 30,- p.p.
  • Picknickmand € 15,-/Lunchpakket € 7,- p.p.
  • Fietshuur € 8,50/ Electrische fiets 20,- 
  • Verblijf voor de hond € 5,- tot 10,-.per nacht.
  • Storvatt € 45,- voor twee personen.
  • Extra bed € 30,- incl. ontbijt.

 

 

Arrangementen

Kamer 7 & Onder de Eiken

* Twee overnachtingen en ontbijt gebracht in uw gastenverblijf.
* Driegangen diner en wijn op de eerste dag bij Kamer 7.
* Driegangen verrassingsmenu, consumpties & koffie/thee
bij restaurant Onder de Eiken in Dwingeloo op de tweede dag.


p.p.p. € 205,- saunaverblijf  plus € 35,- p.p. 

Onder de Eiken is op maandag gesloten.

Kamer 7 & De Herberg

* Twee overnachtingen en ontbijt gebracht in uw gastenverblijf.

* De eerste dag een driegangen diner met bijpassende wijn bij Kamer 7.

* De tweede dag een viergangenmenu, aperatief, bijpassende wijnen/water en
koffie/thee     met friandises bij de Herberg.  
p.p.p.  € 250,-  saunaverblijf  plus 35,- p.p. 

De Herberg is op zondag en maandag gesloten.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek