Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Hoeve de Plei


Uitzicht op binnenplaats of heuvellandschap

Hoeve de Plei telt in totaal 17 gastenkamers en suites. Enkele kamers zijn geschikt voor een gezin met kinderen. De kamers zien uit op de binnenplaats of het heuvellandschap rondom. Een paar kamers zijn op de begane grond. De suites hebben een zithoek en TV. Hoewel alle kamers verschillen van kleurstelling, afmeting en inrichting zijn ze zonder uitzondering voorzien van een privé-badkamer en super comfortabele Hästensbedden!

Op de begane grond zijn voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten maar liefst drie prachtige ruimtes. Bij de open haard, rond de leestafels en in de televisiekamer nodigen luxe fauteuils voor een praatje en/of drankje. Voor zonnige en warme dagen wachten het beschutte terras en de tuin aan de achterkant. Hier kunt u met een boek en een glaasje heerlijk ontspannen op uw ligbed. Het ontbijt komt ter tafel in de eetzaal. Voor kinderen is er een complete speelweide.

Type

B&B, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 40
Hoeve de Plei Mechelen, Limburg

Hoeve de Plei ligt aan de rand van het pittoreske dorpje Mechelen, midden in het glooiende Limburgse heuvelland. De mogelijkheden om zowel natuur als cultuur te snuiven zijn hier talloos. Zelfs de meest getrainde wandelaars en fietsers zullen hier aan hun trekken komen en ook paardenliefhebbers kunnen hun hart ophalen. Vlakbij zijn zowel Maastricht en Aken als Luik. Golfers kunnen in de zeer directe omgeving kiezen uit De Zuid Limburgse Golf & Countryclub (18 holes); Golf Course Mergelhof (18 holes); Golfbaan Het Rijk van Margraten (18 holes) en Hoenshuis Golf & Country Club (18 Holes).

Historie

Deze carréhoeve met binnenplaats (‘Plei’ in het Limburgs) stamt uit ongeveer 1740. De boerderij is een goed voorbeeld van vakwerkbouw. Het vakwerkhuis valt op in het landschap door haar kleur- en balkencontrast. Hoewel de Limburgse vakwerkboerderij is verstoken van elke vorm van decoratie, zijn de vakwerkhuizen in onze buurlanden juist vaak kunstig gebouwd en rijkelijk versierd met houtsnijwerk. Vanaf 1938 wordt Hoeve de Plei bewoond door de familie van Houtem die eerst een gemengde boerderij voerde. In 1968 werd de functie van pension toegevoegd en in 1981 maakten stallen en schuren definitief plaats voor gastenkamers. Inmiddels is de hoeve van weleer vrijwel geheel gerestaureerd en gemoderniseerd.

Hoeve de Plei Saskia van Houtem-Peerboom
Overgeul 1
6281 BG Mechelen
Limburg
Nederland
+31 43 4551294 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hoeve de Plei
Beoordeling over Hoeve de Plei (5/5) Geplaatst op 2011-08-08

Beoordeling over Hoeve de Plei (5/5) Geplaatst op 2010-10-16

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Standaard kamer vanaf € 106,- per nacht inclusief ontbijt, bij minimaal 3 nachten.
  • Standaard kamer € 122.50 per nacht inclusief ontbijt bij verblijf van 1 of 2 nachten.
  • Suite vanaf € 126,- per nacht inclusief ontbijt, bij minimaal 3 nachten.
  • Suite € 142.50 per nacht inclusief ontbijt bij verblijf van 1 of 2 nachten.

Aanbiedingen

Maart aanbieding

Geldig: 6 Mar 2018 - 31 Mar 2018

We zijn net met een schone lei aan het nieuwe jaar begonnen. Wij zijn nog even wat aan het klussen in onze hoeve, maar wij willen u toch al een mooie aanbieding doen om in maart te komen logeren.

Als het lente wordt, het zonnetje zich weer wat meer gaat tonen aan ons, als er bladeren aan de bomen komen en we alle tinten groen weer mogen zien in de natuur en u wil een frisse neus halen met een heerlijke wandeling door het frisgroene bos, of de ontluikende natuur langs de Geul. Maar u wil ook tot rust komen en leuke dingen ondernemen. Dat kan hier in het zuiden. Genieten van de prille lente? Dat kan..... op de Plei hebben we nog kamers vrij! Als u hier een paar daagjes wil toeven dan is deze aanbieding echt iets voor u!

Enkel geldig in de maand maart 2018 en enkel op nieuwe reserveringen, niet op al gemaakte boekingen.Prijs lastminute:

1 nacht 2-pers. kamer met douche en toilet
106 euro ipv 122.50 euro

1 nacht 1-pers.kamer met douche en toilet

66 euro ipv 82.50 euro

1 nacht 2-persoons Suite 126 euro ipv 142.50 euro

LO = Logies met Ontbijt,

Prijzen zijn per kamer per nacht en exclusief

€ 1,35 p.p.p.n toeristenbelasting.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek