Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Grauwe Hof


Midden in een oud cultuurlandschap

Deze Vlaamse schuur biedt ruimte en comfort aan twee tot vier gasten (eveneens geschikt voor mindervalide) en ligt midden in de natuur van het oude cultuurlandschap de Maasheggen en Oeffelter Meent.

Op de begane grond vindt u een goed geoutilleerde keuken, een badkamer met wastafel en douche en een apart toilet. Ook staat hier een luxe tweepersoons slaapbank. Op de ruime slaapzolder met vide nodigt een boxspring en is een ruime tweepersoons bedstee. Voor de kleintjes is er een kinderbedje en een box.

Buiten onder het afdak kunt u van het mooie uitzicht genieten bij de houtkachel. Een BBQ en vuurkorf zijn aanwezig. Evenals een buitendouche en –gootsteen. Gasten die zelf willen koken, mogen daartoe seizoensgroenten, kruiden en fruit oogsten in de Moeshof.

De Grauwe Hof is op basis van self catering. Een ontbijtmand kan op verzoek worden verzorgd.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 4
Grauwe Hof Oeffelt, Noord-Brabant

Gelegen in het prachtige cultuurlandschap Looidal en Maasheggen biedt Grauwe Hof volop wandel- en fietsmogelijkheden. Voor natuurliefhebbers wachten hier dassen, reeën, vossen en verschillende soorten beschermde vogels zoals de kerkuil, steenuil, oeverzwaluw en zelfs de ijsvogel.

Historie

Grauwe Hof is een 16e eeuwse krukboerderij, die door eigenaren Peet en Ruud Schreuder grondig werd gerestaureerd. Aan de rand van een bos op een perceel van 3000 m2 bevinden zich de hoofdboerderij, de Vlaamsche schuur, het bakhuis, het erf, de moestuin en de hoogstamboomgaard met oude appel- en perenrassen. Op de boerderij worden Götinger varkentjes en schapen gehouden als hobbydieren.

Grauwe Hof Peet Schreuder
Looi 1
5441 XB Oeffelt
Noord-Brabant
Nederland
+31 485 362236 of +31 6 36144987 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Grauwe Hof
Toplocatie! (5/5) Geplaatst op 2018-07-26

We hebben al vele B&B's bezocht maar deze staat met vlag en wimpel bovenaan. Een prachtige accommodatie met een supermooie ligging. Er ontbreekt werkelijk aan niets en de prachtige tuin rondom heeft heerlijke plekjes om te vertoeven op tuinstoel of ligbed. Ontzettend lieve eigenaars die erg behulpzaam zijn, maar daarentegen je privacy zeker respecteren. En dan het ontbijt dat je in het meest luxe hotel nog niet krijgt voorgeschoteld; zeer uitgebreid met heerlijk eigengemaakte jam en sapjes. Werkelijk een TOP locatie!

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • 2 volwassenen : € 59,50 p.p.p.n.
  • 3-4 volwassenen : € 49,50- p.p.p.n.
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis
  • 3 t/m 11 jaar € 49,50,- p.p.p.n.
  • Prijzen zijn exclusief ontbijt. Ontbijtmand op aanvraag.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek