Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Hoeve de Haar


Grenzend aan de golfbaan

Onder regie van de huidige eigenaren is de hoeve prachtig gerestaureerd. In het hoofdgebouw zijn zeven zelfstandige, luxe tweepersoonsappartementen met badkamer en eigen ingang. Drie appartementen zijn wat groter, waardoor er desgewenst een kinderbed bij kan worden geplaatst. 

In de grote huiskamer wordt onder meer ontbeten en ook de vroegere jachtkamer is voor gemeenschappelijk gebruik. Hoeve de Haar is zeer geschikt voor grotere groepen en bijeenkomsten. 

De eigenaresse schildert en heeft een galerie op de hoeve. De eigenaar is interieuradviseur en heeft een ontwerpstudio.

 

Type

B&B, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 14
Hoeve de Haar Delden, Overijssel

Een tuin is er hier niet, want de hoeve en haar grondgebied zijn één geheel. Wie ’s ochtends vroeg uit de veren is, kan daarom op het erf nog hertjes ontdekken. Het oude en beeldschone landgoed Twickel waarop de hoeve staat, heeft twee nog compleet ingerichte en functionerende molens: een watermolen voor het persen van lijnzaad en de houtzaagmolen. Het landgoed ligt in de buurt van verschillende prachtige wandel- en fietsroutes, restaurants en bijzondere winkeltjes. Het oude kasteel, inclusief park en tuinen, grenzen aan de hoeve. De tuin van de B&B loopt over in de 'piste' van de Twentsche Golfclub in Delden (18 holes).

Historie

Volgens ingewijden is het 650 jaar oude landgoed Twickel, horend bij het 16e eeuwse kasteel Twickel, misschien wel het mooiste stukje van Twente. Te midden van dit overweldigende natuurschoon liggen 150 stokoude Twickelboerderijen, herkenbaar aan hun zwartwitte luiken. Hoeve De Haar bestaat uit drie rijksmonumenten. Omdat de hoeve met haar grondgebied één geheel zijn met het karakteristieke Twentse landschap, valt het hele terrein onder de Natuurschoonwet. Het landgoed ziet uit op de 18 holes golfbaan.

Hoeve de Haar Petra Oldenhof
Grote Looweg 4
7495 TL Delden
Overijssel
Nederland
+31 74 2502526 of +31 6 81190043 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hoeve de Haar
Beoordeling over Hoeve de Haar (4/5) Geplaatst op 2016-06-12

De hoeve ligt op een prachtige locatie, de gastvrijheid vind ik geweldig. Pieter en Francine zijn heel hartelijke mensen, met veel mensenkennis. Zij weten het verblijf voor een ieder leuk, vertrouwd en aangenaam te maken. Heel erg bedankt en alle goeds voor de toekomst.

Beoordeling over Hoeve de Haar (5/5) Geplaatst op 2013-09-02

Waarde heer Pieter, Nog een late reactie op ons verblijf. Woensdag 7 aug. j.l. aangekomen in de regen, bleek Hoeve De Haar voor ons een zegen. Een prachtige accomodatie, gelegen op een fraaie locatie. Mede door het vorstelijke ontbijt, beleefden wij een heerlijke tijd. En dat ook de fiscus nog langs is gekomen, hadden wij echt niet kunnen dromen. Met dank aan onze aimabele gastheer, smaakt dit verblijf zeker naar meer. Groeten van Gre en Henk Smit

Beoordeling over Hoeve de Haar (5/5) Geplaatst op 2011-08-26

Beoordeling over Hoeve de Haar (5/5) Geplaatst op 2011-08-26

Beoordeling over Hoeve de Haar (4/5) Geplaatst op 2011-05-29

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Standaard kamer € 95,- voor 2 personen met eigen badkamer, inclusief mooi streekproducten ontbijt.
  • DeLuxe kamer € 125,- voor 2 personen, een grotere kamer met extra bad op de badkamer, inclusief mooi streekproducten ontbijt

Arrangementen

midweek en golfarragement

Midweek arrangement zomadiwodo 3 nachten € 240,-- 4 nachten €320.-- incl. uitgebreid ontbijt. Ontvangst koffie thee en krentewegger .
Golf Arrangement. Twentsche Golfclub. Overnachting Incl. 18 Holes Green Fee en
drie gangen clubdiner.€ 122.50 p.p.

Romantic arrangement

2 nights stay. In our Romantic DeLuxe Bedroom you will get special treatment with Champagne on the room and Breakfast on bed! € 140,- p/p. Also available for 1 night for € 80,- p/p 

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek