Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

B&B Spoelhof


In het Groene Hart

B&B Spoelhof ligt midden in de natuur van het Groene Hart van Holland en telt drie warme B&B kamers. De kamers zien uit op de groene omgeving, zijn van alle modern comfort voorzien, terwijl de sfeer van weleer nog voelbaar is. Elke kamer heeft een privé badkamer en een eigen ingang waardoor privacy gegarandeerd is.

Het uitgebreide ontbijt, met tal van streekproducten, wordt geserveerd in de fraaie gemeenschappelijke ruimte. Op mooie dagen staat de veranda met uitzicht op de tuin daartoe ter beschikking.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
B&B Spoelhof Boskoop, Zuid-Holland

Boskoop ligt midden in het Groene Hart van Holland en vanuit de B&B zijn tal van wandel- en fietstochten te ondernemen. Schiphol en Amsterdam wachten op een half uurtje, Gouda, Rotterdam en Utrecht op ruim een kwartier. Daardoor is Spoelhof ook de ideale uitvalsbasis voor een stedenbezoek.

Historie

De historie van Spoelhof verwijst naar de ontstaansgeschiedenis van de Spoelwijkpolder. De boerderij aan de Spoelwijkerlaan is vermoedelijk omstreeks 1860 gebouwd door ene heer Van Wijk uit Bodegraven die de bijbehorende grond het jaar daarvoor kocht van de Erven van Jan Willem Blanken. De huidige Bed & Breakfast is gevestigd in één van de voormalige stallen van deze historische boerderij.

B&B Spoelhof Evert van Engelenhoven
Spoelwijkerlaan 2
2771 NB Boskoop
Zuid-Holland
Nederland
+ 31 172 210070 of +31 6 53142216 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Spoelhof
Geweldige B&B (5/5) Geplaatst op 2016-09-09

En uitermate gastvrij.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Onderstaande tarieven zijn per kamer per nacht bij een bezetting van 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting.

  • Witte kamer € 85,--
  • Bedstee kamer € 95,--
  • Terras kamer € 125,--

De Bedstee kamer is een familiekamer met een speciale slaapvide geschikt voor maximaal 2 kinderen. Per kind geldt een toeslag van € 15,--.

Aanbiedingen

Welness deal

Geldig: 12 Jan 2018 - 23 Feb 2018

B&B Spoelhof biedt u een speciaal 'Welness arrangement' aan voor 2 personen. Twee nachten verblijven in de riante Terraskamer met een ligbad van hout. Na uw eerste overnachting en een heerlijk ontbijt te hebben gebruikt, gaat u naar het welnessresort Elysium in Bleiswijk. U krijgt dan van ons twee vouchers mee voor een dagentree met gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten tot sluitingstijd. Vrij gebruik van scrubzout, showergel en shampoo. Deelname aan opgietsessies o.b.v. beschikbaarheid.
Na deze ontspannen dag gaat u weer richting onze Bed & Breakfast voor een heerlijke nachtrust en de volgende ochtend opnieuw een ontbijt.
De prijs voor dit arrangement bedraagt € 280,00.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek