Landgoedlogies 

Beleef rust, natuur en cultuur op de Utrechtse Heuvelrug

Huur luxe en comfortabel gastenverblijf

In de voormalige wagenloods kun je romantisch en comfortabel logeren in een luxe, sfeervol en ruim gastenverblijf, te midden van rust, natuur en cultuur van een eeuwenoud landgoed. Er is een royale woonkamer, een volledig ingerichte keuken en in de grote slaapkamer staat een heerlijk groot tweepersoons bed. De badkamer heeft een ligbad en inloopdouche. Op het ruime terras en en in de prachtig aangelegde tuin kun je genieten van het uitzicht over het omringende landgoed en loop je zo het bos en de natuur in. Het gastenverblijf is ingericht voor z'n tweetjes.

Beleef landgoedhoeve met rijke historie

Verscholen tussen eeuwenoude eikenbomen ligt tegenover Kasteel Maarsbergen de monumentale Landgoedhoeve De Cruijvoort. Vanwege de historische waarde en de karakteristieke verschijningsvorm is De Cruijvoort een rijksmonument en uitgeroepen tot  ‘Boerderij van het jaar 2000’. De Cruijvoort kent een rijke geschiedenis van ruim vier eeuwen. In 1982 kwamen Ineke en Erik Somsen hier wonen. Jarenlang hebben ze gerestaureerd en gerenoveerd. Met zorg, liefde en respect houden zij deze waardevolle  landgoedhoeve in stand.

Ontdek Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug

Als je van afwisseling houdt, ben je in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug aan het juiste adres. Je kunt hier eindeloos genieten van rust en ruimte met prachtige natuur, heuvelachtige bossen, talloze landgoederen, kastelen, buitenplaatsen en musea. En ieder seizoen heeft zijn eigen hoogtepunten! Schuif eens aan in één van de kasteelrestaurants in de buurt. Historische dorpen en stadjes als Amerongen en Wijk bij Duurstede liggen vlak bij. Ook Amersfoort en Utrecht is maar een eindje. De Cruijvoort is het ideale vertrekpunt voor tal van wandel- of fietstochten door een lieflijk landschap.

Welkom op De Cruijvoort

Graag laten we je meedelen in al het moois dat Landgoedhoeve De Cruijvoort en haar omgeving te bieden heeft.

Onze monumentale landgoedhoeve ligt verscholen tussen hoge eikenbomen tegenover Kasteel Maarsbergen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Landgoedhoeve De Cruijvoort is enerzijds een heerlijke plek voor mensen die op zoek zijn naar rust, natuur en cultuur. Anderzijds een ideale uitvalsbasis om lekker te genieten van de omgeving in een lieflijk landschap.

Als eigenaren van De Cruijvoort zetten we ons met hart en ziel in voor het behoud van dit waardevol historisch erfgoed en om je een unieke belevenis te bieden.

Ineke en Erik Somsen