Welkom


Waar vroeger de tram tussen Assen en Coevorden stopte, is het nu heerlijk dineren en logeren. In het karakteristieke pand van begin vorige eeuw is nu een restaurant gevestigd, met drie royale gastenkamers en een luxe appartement. Wij, Jaap Blokland en Simone Diesveld, staan klaar om u te verwelkomen!

Restaurant


De sfeer in het restaurant is informeel en warm, de inrichting is licht en ruim, de stijl van koken puur en ambachtelijk. De menukaart wisselt regelmatig en biedt bij het seizoen passende gerechten. Zodra het weer het toelaat worden de tafels gedekt op het terras en kunt u heerlijk buiten eten. Kinderen kunnen zich vermaken in de ruime tuin.


Logies


Onze gastenkamers bevinden zich op de bovenverdieping. Ze zijn ruim en comfortabel en zijn ingericht met designmeubelen. De voormalige 'deel' van de boerderij is verbouwd tot een zeer ruim appartement met eigen ingang en besloten terras. Een aparte slaapkamer en designkeuken met kookeiland maken het gevoel van luxe en comfort compleet.



Omgeving

Het Tramlokaal ligt in de oude dorpskern van Meppen. Rond dit mooie dorpje laat het Drentse landschap zich van zijn beste kant zien. Wandel- en fietsmogelijkheden zijn talloos en rustzoekers komen volop aan hun trekken. In de directe omgeving zijn drie golfbanen, diverse maneges, een schitterende beeldentuin en tal van galerieën, musea en andere bezienswaardigheden.

Bezoek ons op Facebook