Art of Dreams


De kunst van het dromen

Art of Dreams is een heerlijke B&B met heerlijke kamers. Het is ook een plek om elkaar te ontmoeten, om te genieten van de kookkunsten van eigenaar Danny of om bij te tanken in de wellness van het huis.

 

Te beginnen met de kamers: dat zijn er zes. Twee geschikt voor vier gasten en vier voor twee. Die zijn allemaal, precies zoals je dat graag ziet, uitgerust met goede bedden en al het mogelijke moderne comfort en hebben ook allemaal een complete privé badkamer én een privé terras. Drie badkamers zijn compleet met bubbelbad, de overige badkamers hebben een regendouche.

Dan over de wellness: dat is niet zomaar een wellness met een heerlijke jacuzzi en sauna maar ook met een zwembad en al die heerlijkheden zijn inbegrepen in de kamerprijs. Net als het complete ontbijt dat hier een waar feestje mag heten. Eten speelt sowieso een belangrijke rol in dit huis. Eigenaar Danny bereidt namelijk, voor wie dat wil, een zesgangen verrassingsmenu of een high tea.

Bovendien kan iedereen (zowel gasten als passanten) op elke namiddag tussen Pasen en 30 september vanaf 13.00 uur terecht op het grote terras in de romantische tuin om te genieten van een drankje, ambachtelijk bereid ijsje, gebak of pannenkoek.

Je hond, mits een beetje opgevoed, mag mee. Kinderen zijn van harte welkom vanaf de leeftijd van twaalf jaar.

Type

B&B, Boutique Hotel

Max. capaciteit 16
Art of Dreams Vorst (Laakdal), Antwerpen

In de natuur van de Antwerpse Kempen kan naar hartenlust wordt gewandeld, gefietst en genoten, terwijl er ook van alles kan worden bezichtigd en ondernomen. Het centrum van Antwerpen wacht bovendien op een half uur.

Historie

Art of Dreams zetelt in een villa die begin vorige eeuw werd gebouwd in art nouveau stijl. Hoewel het uiterlijk van de villa nog steeds in originele staat verkeert, werd het interieur in de loop van de tijd aangepast aan de wensen van de moderne mens.

Art of Dreams Danny en Wout
Markt 14
2430 Vorst (Laakdal)
Antwerpen
België
+32 468 147776
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Art of Dreams

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers € 170,- per nacht voor 2 personen.
  • Familiekamers vanaf € 170,- op basis van 2 personen. 
  • Prijzen zijn inclusief ontbijt en gebruik wellness en zwembad.
  • Hond € 15,- per nacht.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's