Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

B&B de Hullebrug


In het Land van Goesting

Bij B&B de Hullebrug kunt u kiezen uit vier fraaie kamers. Elke kamer heeft een eigen badkamer en toilet en ook TV/DVD is standaard aanwezig. De inrichting en afmeting is daarentegen verschillend. Net als de namen die een ode zijn aan de Vlaamse schrijver Felix Timmermans (de kamers kregen titels van zijn boeken als naam) wiens credo "pluk de dag" was.

Bij Hullebrug zult u slapen als een roos. Het comfort van de bedden is namelijk op en top en daarbij kunt u de rivier de Nete vanuit uw raam gemoedelijk zien kronkelen.

Eén kamer is eenpersoons, één kamer biedt ruimte tot vier personen en één kamer is geschikt voor twee personen. Het uitgebreide ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtkamer op de begane grond.

Type

B&B

Max. capaciteit 8
B&B de Hullebrug Itegem (Heist-op-den-Berg), Antwerpen

De Hullebrug ligt aan de rivier de Nete en wordt begrensd door natuurpark Kruiskensberg en het kasteelhof van Rameyen te Gestel. De landelijke en groene omgeving biedt vergezichten en tal van fiets en wandelpaden. Een uitstapje naar Heist op den Berg, Lier, Herentals, Mechelen en Antwerpen is vanuit uw logeeradres moeiteloos te ondernemen.

Historie

De Hullebrug is gevestigd in een karakteristieke hoeve, waarvan de historie teruggaat tot 1670. Hoewel hier in de loop der eeuwen heel wat gebouwd en gerestaureerd, bleef het authentieke van het gebouw behouden, terwijl het u aan modern comfort niet zal ontbreken.

B&B de Hullebrug Danny Claes
Bevelsesteenweg 101
2222 Itegem (Heist-op-den-Berg)
Antwerpen
België
+32 475 858793 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B de Hullebrug

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 85,- tot € 130,- per kamer per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek