Auberge l'Entrecôte


Befaamd restaurant aan de Schelde

Er zijn 10 luxe en zeer complete hotelkamers. De kamers zijn warm van sfeer en stuk voor uitgerust met alle mogelijke hedendaagse faciliteiten en een privé-badkamer.

De link met de naam van de auberge is gauw gelegd als men te gast is in het restaurant. De eigenaar heeft al sinds 30 jaar een vleesgroothandel waar kwaliteit met een hoofdletter wordt geschreven. De specialiteit is dan ook de beste entrecote en côte à l’os die er in de verre omtrek te vinden is.

Voordat gasten aan tafel gaan is er in de lobby gelegenheid eerst een glaasje te nuttigen. Bij mooi weer staan hiertoe het prachtige terras en de tuin ter beschikking. Gasten die de nacht hebben doorgebracht in één van de kamers kunnen in de ochtend wederom in het restaurant terecht. Zij het dit keer voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Beschikbaarheid en direct online boeken, kan hier.

Type

B&B, Boutique Hotel

Max. capaciteit 20
Auberge l'Entrecôte Kluisbergen, Oost Vlaanderen

Langs de oevers van de Schelde is het heerlijk wandelen, fietsen en tot rust komen. Kortrijk, Oudenaarde, Brakel, Ninove en Kluisbos liggen in de buurt. Hier kan cultuur worden gesnoven, een markt worden bezocht en worden gewinkeld. Ook zijn er in de buurt tal van mogelijkheden voor sportieve gasten.

Historie In 2006 was deze oude scheepvaardersherberg, die rond 1800 werd gebouwd aan de oever van de Schelde, nog een werf. Nu herbergt dit schitterende historische gebouw een heerlijk hotel-restaurant. Het kostte de uitbaters een jaar van zeer intensief verbouwen eer de deuren van hun auberge open konden. Bij die verbouwing lag het accent er vooral op om zoveel mogelijk historische details in ere te herstellen, terwijl modern comfort tegelijkertijd moest worden ingebracht. En inderdaad. Wie de auberge nu betreedt wordt niet alleen getrakteerd op een staaltje gastronomie van formaat, maar ook op een prachtige combinatie van oud en nieuw.
Auberge l'Entrecôte Jan en Lucrèse Bouckaert-Willaert
Pontstraat 61
9690 Kluisbergen
Oost Vlaanderen
België
+32 55 208069
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Auberge l'Entrecôte
Beoordeling over Auberge l'Entrecôte (4/5) Geplaatst op 2011-10-06

Beoordeling over Auberge l'Entrecôte (4/5) Geplaatst op 2010-05-23

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's