Logidenri


Haardvuur bij het bad

Logidenri heeft drie kamers. Elke kamer in deze intieme B&B heeft een eigen complete badkamer met douche/lavabo/toilet (twee kamers bieden zelfs een gasvuurhaard bij het bad!); kingsize bedden (180x210); flatscreen tv, gratis wifi, dvd en Geneva ipod docking station; (N)espresso- en theevoorzieningen; een minibar. De suite ziet uit op de binnentuin.

Gasten kunnen dagelijks genieten van een continentaal ontbijtbuffet op de begane grond. Compleet met dagverse producten en ovenvers brood.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
Logidenri Gent, Oost Vlaanderen

Met het door de Unesco beschermde O.L.V. ter Hoye begijnhof als directe buur, èn met mooi zicht vanaf de bovenste verdieping op de Boekentoren, ligt B&B Logidenri slechts enkele minuutjes lopen vanaf de St. Baafskathedraal. Waarmee de locatie van deze b&b, zo tussen het historisch centrum van Gent en het Kunstenkwartier, gerust uitermate fortuinlijk mag worden genoemd. Gent ligt op de kruising van de belangrijke culturele steden Antwerpen, Brugge en Brussel. De stad verwierf al in de 18e eeuw furore vanwege de rijkdom die de textielindustrie bracht. De architectuur uit die dagen heet tegenwoordig cultureel erfgoed van formaat. Het historische centrum biedt tal van prachtige winkels, restaurants, musea, terrasjes en kroegjes.

Historie Dit fraaie herenhuis dateert uit de 19de eeuw en werd in 2011 door een interieurarchitect prachtig verbouwd en ingericht. Tegelijkertijd werden drie luxe bed en breakfast kamers gerealiseerd. De hedendaags-klassieke inrichting weerspiegelt respect voor de authenticiteit van de woning. Stijl en sfeer gaan moeiteloos hand in hand met alle hedendaagse comfortwensen.
Logidenri Didier Michiels
Brabantdam 201
9000 Gent
Oost Vlaanderen
België
+32 9 2253577
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Logidenri

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's