B&B Langeveldemolen


Een molen met een prachtig verhaal

B&B Langeveldemolen telt acht luxueuze slaapkamers, waarvan zes voor twee personen en twee voor drie personen. Alle kamers zijn uitgerust met een dubbel boxspringbed, flatscreen tv en een luxe badkamer met inloopdouche. De Molenkamers zijn ruime, rustige en comfortabele kamers gelegen in het historische molengebouw. De superior Molenkamer is extra ruim, rustig en comfortabele en is eveneens gesitueerd in het historische molengebouw.

's Ochtend schuif je aan voor het uitgebreide ontbijtbuffet met dagverse producten en huisgebakken brood en rond koffietijd kun je je te buiten gaan aan oma’s taarten.

Voor mooie dagen wacht de heerlijke tuin en alsof dat nog niet genoeg ontspanning is, kun je hier ook nog eens een ontspannende massage boeken. 

Type

B&B

Max. capaciteit 18
B&B Langeveldemolen Merchtem, Vlaams Brabant

Langeveldemolen ligt in de Brabantse Kouters waar tal van prachtige wandelroutes lopen, waarvan meerdere langs of vlak in de buurt van de B&B lopen. Ook fietsers kunnen hier kiezen uit tal van routes en zelfs de meest geroutineerder fietser kan hier zijn hart ophalen. Verder hoort ook kajakken op de rivier de Dender tot de mogelijkheid. Het centrum van Brussel wacht op ongeveer 45 minuten.

Historie

Over historie gesproken: deze watermolen dateert uit de 14de eeuw en werd door Franky en Elke volledig gerenoveerd. Ze kozen ervoor authentieke kenmerken te bewaren en te combineren met hedendaagse elementen. Het resultaat is een wauw-effect dat je treft vanaf het moment dat je binnenkomt en wat je niet meer loslaat.

B&B Langeveldemolen Elke en Franky
Langevelde 1
1785 Merchtem
Vlaams Brabant
België
+32 52 570256
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Langeveldemolen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Molenkamers vanaf € 145,- voor 2 personen inclusief ontbijt.
  • Superior Molenkamers vanaf € 155,- voor 2 personen inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's