Stuur een reserveringsverzoek

Pastorie Caeneghem


Met zomer- en winterbar en zwemvijver

Vier kamers zijn er in deze voormalige pastorie en die zijn alle vier om nooit meer uit weg te willen en alle vier met een badkamer met inloopdouche en een king size bed van Nomo Home, flatscreen TV en gratis high performance wifinetwerk, airco. De kamers zien uit op kerk, de inrichting is rijk en de afwerking luxueus. Het ontbijt zal ook al niet tegenvallen, want dat is ronduit copieus. En dan is er nog eens een heerlijke zwemvijver en een petanquebaan in de prachtige pastorietuin.

Ontbijten doe je in de ontbijtkamer op de begane grond. Hier is ook een keuken en de bar. In de zomer kan hier worden genoten van de Zuid-Frans aandoende groene oase in de tuin en in de winter wordt er een drankje genuttigd bij de open haard.

Omdat de kans groot is dat je helemaal nergens meer naartoe wilt als je eenmaal hebt ingecheckt, kun je op aanvraag ook lekker lunchen of dineren. Wil je wel wat van de omgeving zien, dan kunnen er ter plekke fietsen (ook elektrisch) worden gehuurd.

 

Type

B&B

Max. capaciteit 8
Pastorie Caeneghem Kanegem-Tielt, West-Vlaanderen

Bloemendorp Kanegem ligt tussen Tielt en Aalter en is de ideale uitvalsbasis om het Brugse Ommeland en de cultuursteden Brugge en Gent te bezoeken. Ook een bezoekje aan de kust, Ieper en Kortrijk kan makkelijk worden afgelegd. Het fijne is dat je dan na een dagje drukte altijd in een oase van rust en groen thuiskomt.

Historie

Deze pastorie werd rond 1897 gebouwd en was tot 2012, toen de laatste pastoor vertrok, ook als zodanig in gebruik. Toen stond het gebouw even leeg om daarna onderdak te bieden plaatselijke verenigingen. In 2014 lieten Stijn Verhalle & Tine Vandamme hun oog op de pastorie vallen en in 2016 namen ze er hun intrek. Hun B&B en eventruimte werden in 2018 geopend.

Pastorie Caeneghem Stijn Verhalle & Tine Vandamme
Kanegem Dorp 8
8700 Kanegem-Tielt
West-Vlaanderen
België
+32 477 75 64 45
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Pastorie Caeneghem

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 130,- per kamer per nacht op basis van 2 personen, inclusief ontbijt.
  • + 2 x € 1 pp citytax

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek