Het Wagenhuis


Uniek ministadje

In deze heerlijke vakantiewoning zullen acht personen elkaar niet in de weg lopen. Beneden tref je een zonnige leefruimte met open keuken - uitgerust met magnetron, gasfornuis, koelkast en vaatwasser - de zithoek, een toilet, een berging en twee badkamers.

Op de eerste verdieping is het tweede toilet en ook twee slaapkamers met een tweepersoonsbed (2 x 2 personen) en een derde slaapkamer met twee stapelbedden (vier personen). De zolderverdieping is ingericht als speelruimte voor de kinderen.

Ook tv, dvd-speler en een surround radio/cd speler met usb aansluiting zijn in de woning aanwezig.

Voor mooie dagen is er het privé terras.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 8
Het Wagenhuis Lo-Reninge, West-Vlaanderen

Lo is een uniek ministadje (600 inwoners) in de mooie Westhoek waar het heerlijk fietsen en wandelen is. Het stadje is beroemd vanwege de boterlukken van Destrooper, maar ook vanwege de oude stadskern met haar mooie kerk, het oude stadhuis en de boom van Julius Caesar - de legende vertelt dat zijn paard werd vastgelegd aan de boom naast de stadspoort om wat uit te rusten. Het Wagenhuis staat direct naast die boom en de stadspoort. Ieper en de kust zijn allebei vlot bereikbaar.

Historie

Het wagenhuis is gevestigd in wat van ooit de oudste brouwerij van Lo was. De brouwerij van weleer werd grondig gerenoveerd voordat de vakantiewoning haar deuren opende. Oude karaktervolle muren en gebinten bleven intact en verraden nog steeds de authenticiteit van het pand uit.

Het Wagenhuis Wouter en Natalie
Hogebrugstraat 1
8647 Lo-Reninge
West-Vlaanderen
België
+32 58 288242
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Het Wagenhuis

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 580,- tot € 714,- per week.
  • € 380,- tot € 480,- per midweek.
  • € 390,- tot € 480,- per weekend.

Prijzen zijn inclusief schoonmaak, elektriciteit, centrale verwarming, donsdekens en -kussens en internet & wifi in iedere kamer. 

Huur bed- en badlinnen en keukendoeken is additioneel.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's