Tree&B


In de schaduw van Brugge

Een charmante villa omgeven door een kleurrijke tuin boordevol bloemen, groenten en fruit en dat allemaal op een steenworp afstand van het historische hart van Brugge. Als je de stad wil combineren met lekker buiten heb je je ideale adres gevonden.

De eigenaren werden in ieder geval op slag verliefd op hun huis. Het was weliswaar verouderd en de tuin verwilderd, maar ze vielen voor de charme. Na een grondige verbouwing zijn ze maar wat trots op het resultaat en dat willen ze met liefde met jou delen. Daarom word je als gast niet alleen in de watten gelegd maar ook op weg geholpen om de (verborgen) parels van deze mooie omgeving te verkennen.

De drie knusse kamers zijn op de verdieping en hebben elk hun eigen badkamer, tv, en gratis wifi. Eén kamer kijkt uit op de tuin, de vijver en de hulst en heeft de badkamer op de overloop (badjassen zijn aanwezig!). De tweede kamer kijkt uit op de bloementuin en de hulst, de groentetuin en de notelaar en heeft ook de badkamer op de gang. In de derde kamer, met de badkamer aansluitend, kijk je uit op de eik en de voortuin.

Uitgebreid ontbijten doe je in de keuken of, zodra het weer dat toelaat, buiten in de tuin.

 

 

Type

B&B

Max. capaciteit 6
Tree&B Brugge, West-Vlaanderen

Het hart van kunststad Brugge wacht op wandelafstand. Binnen 10 minuten ben je bij de Gentpoort, de groene gordel en de vesten. Van de Gentpoort loop je makkelijk via de kleine straatjes het centrum in, waar je ook tal van shops vindt en waar gastronomen zich te buiten kunnen gaan. Maar ook de uitbundige natuur van het Brugse Ommeland is de moeite waard. Evenals Damme en natuurlijk de Belgische kust.

Historie

Deze villa dateert uit 1929. De eigenaren tekenden voor een verbouwing die de charme intact hield en het nodige moderne comfort inbracht. Het huis is opgenomen in de lijst van waardevol bouwkundig erfgoed als kleine villa in Brugge.

Tree&B Ann en Rudi
Filips Wielantstraat 16
8310 Brugge
West-Vlaanderen
België
+32 494 468315
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Tree&B

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 99,- tot € 115,- per nacht voor 2 personen, inclusief gevarieerd ontbijt.
  • Minimum 2 nachten.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's