Luxury Stays Elsewhere


Vier schitterende vakantiehuizen

Vier vakantiewoningen van één en dezelfde eigenaar zodat er altijd iets te kiezen valt. Alle vier anders, maar stuk voor stuk huiselijk ingericht, met super complete keukens zodat het jou aan niets zal ontbreken en fijne badkamers en bedden die een goede nachtrust garanderen.

Twee in Brugge, één in de groene ring rond Brugge en één in Knokke.

Te beginnen met Vakantieverblijf Pijpeweg 71 dat in het groen rond Brugge ligt, vlakbij Damme en Knokke. Lekker landelijk dus, zo te midden van de Vlaamse polders. En dan ook nog eens met een prachtige tuin die riant uitkijkt over de natuur rondom. Het huis is geschikt tot zeven gasten, heeft drie slaapkamers, een ruime badkamer en twee toiletten, een keuken, open haard en zithoek en een bibliotheek met leeshoek van waaruit je een panoramisch zicht hebt op de polders. In de buurt zijn verschillende sterrenrestaurants en betere bistro's.

In Brugge vinden we Vakantiehuis Diephuys 14A en Diephuys 14B. Naast elkaar gelegen in een zeer residentiële buurt in het hart van de historische binnenstad van Brugge die Unesco werelderfgoed is. Met alles wat de stad te bieden heeft gerieflijk binnen handbereik. Deze huizen zijn zowel afzonderlijk als samen te huur.

Diephuys 14A is geschikt voor acht gasten. Met vier slaapkamers en twee badkamers, een keuken en een zithoek.

Diephuys 14B is geschikt voor zes gasten en heeft ook drie slaapkamers, een douche- en een badkamer en ook weer keuken en zikamer.

In Knokke vind je tot slot Appartement Nelson 71 waar het met een ligging pal aan zee ideaal uitwaaien is. De exclusieve winkels zijn loopafstand. Evenals onder andere tal van restaurants, bistro’s en (strand)bars. Luxe ingericht voor zes personen.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 30
Luxury Stays Elsewhere Brugge en omgeving/Knokke, West-Vlaanderen

Brugge behoeft eigenlijk geen introductie. Want Brugge, dat is één en al historie, dat zijn de reien, de pleinen, de chique winkels en uitstekende restaurants, de musea en de terrassen. In het Brugse Ommeland met zijn groene polders is het goed uitwaaien, fietsen en wandelen. De Westhoek - de streek tussen de Franse grens, de Noordzee en het Houtland, met de historische steden Ieper, Poperinge, Diksmuide en Veurne - kenmerkt zich door idyllische dorpjes en staat zowel bekend vanwege zijn littekens van de Eerste Wereldoorlog als om zijn heerlijke streekgerechten en -bieren. En dan is er nog Knokke. De meest bekende en misschien wel meest levendige badplaats van de Belgische kust.

Historie

De eigenaren van al deze prachtige vakantiehuizen hebben er hun levenswerk van gemaakt om historische panden in en rond Brugge te renoveren en opnieuw in te richten voor het ontvangen van gasten. Dat leverde tot nu toe vier fantastische vakantieadressen op, maar hierbij zal het zeker niet blijven. To be continued dus! 

Luxury Stays Elsewhere Els Froyen
Diverse adressen (4)
8310 Brugge en omgeving/Knokke
West-Vlaanderen
België
+32 479 958033
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Luxury Stays Elsewhere

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Pijpeweg 71 € 250,- tot € 430,- per nacht en vanaf € 1.700,-  per week tot 6 personen + baby.
  • Diephuys 14A € 335,- tot € 575,- per nacht en vanaf € 2.275,- per week tot 8 personen.
  • Diephuys 14B € 250,- tot € 430,- per nacht en vanaf € 1.700,- per week tot 6 personen.
  • Nelson op aanvraag.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's