Mansion9 Bruges


Pure verwennerij in een huiselijke sfeer

Baden in luxe en dat in een huiselijke sfeer? Als dat is waar jij warm voor loopt, ben je bij Mansion9 Bruges precies aan het goede adres. Je verblijft er in een voornaam herenhuis met Brugse trapgevels dat lekker rustig aan de rand van het historische centrum staat. Je kunt er kiezen uit vier luxe gastenkamers, die allemaal verschillend zijn, maar zonder uitzondering smaakvol en sfeervol ingericht.

Kamer Ezelpoort is aan de achterzijde van het pand, ziet uit op de tuin, heeft een aparte badkamer met inloopregendouche, een apart toilet en een heerlijk Kingsize bed. Kamer Smedenpoort is eveneens aan de achterzijde maar heeft een ensuite badkamer met inloop regendouche en een tweepersoonsbed. Kamer de Gentpoort biedt een prachtig uitzicht over de stad, is voorzien van een afzonderlijke badkamer met inloopregendouche en infrarood rugstraler voor twee personen en is ook weer uitgerust met een Queensize bed. De Kruispoort kamer, tot slot, kijkt ook weer uit over de stad en heeft ook weer een afzonderlijke badkamer met inloopregendouche en afzonderlijk toilet en een Queensize bed.

Het uitgebreide ontbijt – met verschillende warme bijgerechtjes – wordt beneden in de klassieke ontbijtkamer voor je aan tafel geserveerd.

In het salon met honesty bar kun je na een dagje Brugge lekker bijkomen met een drankje bij de open haard.

Om ieders rust te garanderen is er gekozen voor ‘adults only’.

Type

B&B

Max. capaciteit 8
Mansion9 Bruges Brugge, West-Vlaanderen

Over een ideale ligging gesproken: hoewel je B&B heerlijk rustig aan de rand van het centrum staat, vind je op wandelafstand de leukste shops en restaurants, de mooiste pleinen en de reien van de stad en ook alle andere high lights die Brugge zo de moeite waard maken.

Historie

Dit statige herenhuis dateert uit 1924 en de prachtige, authentieke trapgevels, zijn aangemerkt als UNESCO beschermd stadsgezicht. In 2021 vond er een ingrijpende renovatie plaats. Mét respect voor het verleden en tegelijkertijd met oog voor alle mogelijk comfort en luxe, waarbij het Belgische interieurbedrijf Flamant voor de decoratie en inrichting tekende. 

Mansion9 Bruges Elsy & Gregory
Komvest 9
8000 Brugge
West-Vlaanderen
België
+32 495 854459 of +32 496 922269
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Mansion9 Bruges

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanafprijzen per kamer per nacht op basis van 2 personen variëren van € 131,- en € 140,- tot € 154,- en € 176,-.

Arrangementen

Gastronomisch arrangement

Heerlijk genieten van fijne gastronomie bij Restaurant De Jonkman (**Michelin) gecombineerd met luxueus overnachten in het sfeervolle Mansion9Bruges. Een exclusief culinair top arrangement van dineren en overnachten op niveau. Puur genieten dus!
Het bezoek bij Restaurant De Jonkman kan voorzien worden 's middags of 's avonds op woensdag/donderdag/vrijdag/zaterdag.

Informeer maar even naar de details en de kosten bij Mansion9 Bruges!

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's