B&B Blauwe Huis


Met de Noordzee op wandelafstand

De Noordzee wacht op wandelafstand en het centrum van Nieuwpoort begint bij je voordeur. Over de ligging niets dan goeds dus. Dan even naar de kamers. Dat zijn er drie en die zijn geschikt voor respectievelijk twee, drie of vier gasten.

De Erkerkamer – voor z’n tweetjes of alleen – is op de eerste etage, kijkt uit op het groene kerkplein en heeft een en suite badkamer. De Balkonkamer – max twee volwassenen en één kind – is eveneens op de eerste etage, heeft grote raampartijen en een balkon dat uitkijkt over het groene kerkplein. De badkamer biedt een ruime doorloopdouche.

De Loftkamer – twee tot vier gasten – bestrijkt de hele tweede verdieping en kijkt uit op de Onze Lieve Vrouwetoren en het groene kerkplein.

Verder hebben alle kamers airco, een zithoek en bureau, zijn de boxsprings van topkwaliteit en zijn faciliteiten als een haardroger, minibar met gratis water, koffie- en theefaciliteiten en gratis WIFI standaard.

Voor mooie dagen staat de ommuurde voortuin ter beschikking. Fietsen en golfspullen kunnen worden gestald in de bergruimte en in de directe omgeving kan er gratis worden geparkeerd.

Type

B&B

Max. capaciteit 9
B&B Blauwe Huis Nieuwpoort, West-Vlaanderen

In Nieuwpoort vind je tal restaurants, brasseries en bistro’s – waarvan sommigen op topniveau -, stijlvolle boetieks en historische bezienswaardigheden, terwijl de stranden van de Noordzee op loopafstand van je B&B wachten. Culturele en toeristische trekpleisters en strand-, wandel- en fietsroutes zijn er te kust en te keur, terwijl ook watersporters hier volop aan hun trekken kunnen komen. Ook in de nabijgelegen badplaats Koksijde is het gemoedelijk kuieren. Oostende is een klein half uurtje rijden en in Brugge en Knokke ben je in een uurtje. Bovendien ben je hier in de Westhoek waar WO I nog steeds zeer voelbaar is en tal van musea, hallen, kerken en kerkhoven aan de Grote Oorlog zijn opgedragen.

Historie

B&B Blauwe Huis is gevestigd in een 100 jaar oud herenhuis dat sinds 2005 geklasseerd is als beschermd monument. Authentieke elementen prijken nog in volle glorie. Tegelijktijdig ontbreekt het hier niet aan modern comfort.

B&B Blauwe Huis Nicolas en Ariane
Onze Lieve Vrouwstraat 17
8620 Nieuwpoort
West-Vlaanderen
België
+32 473 833245
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Blauwe Huis

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamer voor 2 personen € 140,- per nacht.
  • Kamer voor 3 personen € 155,- per nacht.
  • Kamer voor 4 personen € 170,- per nacht.

 

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's