Uit het gastenboek van de Smederij Texel


Gepubliceerd op: 21/09/2021

We mochten deze niet heel zomerse maand logeren bij de Smederij op Texel. En door deze heerlijke plek werd het toch nog een aangenaam warm verblijf!

Wat een mooie plek is deze B&B in de Cocksdorp, in het Noorden van het Eiland. 

De kamers zijn heerlijk ruim en ontzettend sfeervol; denk aan een romantisch bad op bootjes of een heerlijke tuin waar je het verse fruit zo van de boom plukt. De kamers hebben elk een ander thema en de inrichting is daar op afgestemd. Je waant je meteen op een andere plek. Dat geldt trouwens voor het hele eiland. Zodra je van de boot af stapt ben je er echt helemaal uit.

Het ontbijt was voor deze Bourgondiërs helemaal goed. Elke ochtend was het een verrassing wat voor eitje je kreeg en wat er nog meer voor lekkere dingen gebracht werden. Alleen al voor de scones zou ik een nacht langer willen blijven.

Onze gastheer en gastvrouw waren ontzettend vriendelijk. We kregen allerlei tips om de omgeving te verkennen en toen we na de B&B ook nog een paar nachten gingen kamperen en onze tent  lek bleek maakten ze plek voor ons om op te warmen in dat eerder genoemde bad op pootjes. 

Wij hebben gelogeerd in kamer Droom. Een naam die toepasselijk is voor heel de B&B!

Wij gaan er heel graag nog een keer terug!