Daar bij de molen


Gepubliceerd op: 16/02/2020

Dit is nou met recht koren op de molen voor wie op zoek is naar een unieke, bijzondere overnachting; overnachten in een molen! Altijd boordevol historie, altijd met water in de buurt en altijd met een origineel verhaal over hoe het leven vroeger was. Wij hebben luxe B&B’s in oude molens, unieke vakantie-appartementen en heerlijke vakantiehuizen.

De Molenaarswoning – Rotterdam

Twee over de top luxe studio’s in een historisch molencomplex aan de Kralingse Plas, in het Kralingse Bos en ook nog eens dicht bij het centrum van Rotterdam. Soms kun je dus wel degelijk alles hebben,

De Caumermolen - Heerlen

In een vergeten stukje van Heerlen museumstad, is een heel huis ingericht om samen van de omgeving te genieten en vakantie te vieren. De grote tuin grenst aan het bos en aan de overkant lopen de schapen in de wei langs de oever van de Caumerbeek.

De Smokkelmolen - De Voerstreek

We gaan naar de Belgische Voerstreek, maar met Maastricht op kruipafstand. Alwaar een meer dan 500 jaar oude molen, verscholen aan de oevers van rivier de Jeker, piekfijn gerestaureerd en luxueus en stijlvol ingericht is als Bed & Breakfast.

Au Moulin d'Antan – de Drôme

In een voormalige watermolen, midden op het Zuid-Franse platteland tussen Valence en Gap (in de geliefde Drôme), creëerde het Nederlandse echtpaar Reint en Margot Kugel - van Hulten vijf heerlijke gîtes. Compleet met table d'hôtes, zwembad en nog veel meer.

Guesthouse Ensenada - Zeeland

Een onontdekt paradijs, ingeklemd tussen Nederland en België en ook vlakbij Brugge. En dan vier absoluut unieke suites, een verwarmd buitenzwembad, een gezellige wijnbar met uitzicht over de kreek en een heerlijk overdekt terras.

B&B Comfortabel Rustpunt - Heerlen

Drie fantastische appartementen met werkelijk alles erop en eraan, ook weer in Heerlen museumstad, aan de rand van het Aambos en in een heerlijke groene en waterrijke omgeving. Deze molen is een rijksmonument en stamt uit 1502.