Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Domaine de Rastaillou


Gastvrij en kindvriendelijk

Maar liefst vijf hectare grasland omzoomd door bossen en te midden van al dat natuurschoon Rastaillou: een oude, geheel gerestaureerde boerderij. De Nederlandse eigenaren voelden zich er zo senang dat ze besloten om hun hectische bestaan vaarwel te zeggen en zich hier permanent te vestigen. Om andere mensen mee te laten genieten van de rust en de schoonheid in de Périgord, kwamen er vier B&B kamers en twee gîtes. Voor de liefhebbers van kamperen zijn er eveneens faciliteiten.

De B&B kamers zijn gevestigd in de oude, perfect gerenoveerde, stal van de boerderij. Uiteraard heeft elke kamer een eigen badkamer. Op de begane grond, in de huiskamer, wordt ‘s ochtends een uitgebreid ontbijt geserveerd. Bij mooi weer wordt er buiten ontbeten.

Gîte La Bergerie is geschikt voor twee tot zes personen. Oude stenen en balken, nostalgie en modern comfort is het motto. Er is een woonkamer, grote keuken, badkamer en twee slaapkamers met extra slaapplekken voor de vijfde en zesde gast. Alle bedden hebben een lengte van 190cm. Voor de koudere dagen is er een gezellige houtkachel. Tevens is er een groot privé terras.

Gîte La Forge is ingericht voor twee/maximaal drie personen, met een slaapkamer, bescheiden badkamer, keukentje en zithoek waar eventueel slaapplek is voor een derde persoon. Op het terras kunt u zowel de zon opzoeken als profiteren van de schaduw van de grote lindenboom.

Het heerlijke zwembad, jeu de boules, badminton en speeltoestellen zijn voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten.

In het seizoen wordt er van dinsdag tot en met zaterdag gekookt als er voldoende animo is. Buiten het seizoen is de table d’hôtes in overleg en op verzoek.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 20
Domaine de Rastaillou Le Buisson de Cadouin, Frankrijk, Dordogne

De schitterende valleien van de Dordogne en de Vézère, met hun prehistorie, grotten en kastelen, de keur aan lokale streekproducten en wijnen, de lieflijke middeleeuwse stadjes (Montferrand, Limeuil, de Bastides van Beaumont en Périgord, Montpazier, Belvès), de marktjes: dat alles maakt de Périgord tot een streek van internationale faam en een uitgelezen plek voor een perfecte vakantie.

Historie

De historie van dit domein gaat verschillende eeuwen terug. Verschillende bewoners bouwden en verbouwden hier. De huidige eigenaren, een Nederlands echtpaar, tekenden voor een renovatie waarbij ook gastenkamers en –verblijven werden gerealiseerd.

Domaine de Rastaillou Peter en Leontine Hootsen
LD Rastaillou
24480 Le Buisson de Cadouin, Frankrijk
Dordogne
Frankrijk
+33 553574402 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Domaine de Rastaillou

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers € 85,- per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.
  • Gîte tot maximaal drie personen € 550,- tot € 800,- per week.
  • Gîte tot maximaal zes personen € 850,- tot € 1.350,- per week.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek