Podere Tina


Uniek Toscaans verblijf

Op de top van een Toscaanse heuvel ligt Podere Tina: met recht een uniek Toscaans verblijf. De Nederlander Henri Koerhuis deelt zijn eigenhandig gerestaureerde Italiaanse erfgoed met liefde met anderen. Daardoor hebben zijn gasten er al snel het gevoel van thuis te zijn.

Drie appartementen realiseerde Henri. Allemaal met authentieke terracotta vloeren, houten balkenplafonds en witgepleisterde muren maar ook met goed uitgeruste keukens, fijne badkamers, goede bedden, zitkamers met open haard en daarnaast wifi, telefoon, satelliettelevisie en verwarming.

Eén appartement is groot genoeg tot zes personen, één tot vijf en één tot vier. Daarnaast is er in ieder appartement ook nog wel ruimte voor een baby of peuter. De hele boerderij is overigens ook te huur voor een groep tot vijftien volwassenen.

Voor ieders gebruik zijn het zwembad, verschillende terrassen, de biologische groententuin en de wijn- en olijfgaard. En dan is er nog dat adembenemende 360 graden uitzicht over het glooiende landschap, het stuwmeer aan de voet van de heuvel, de dorpjes en de bergen.

Voor wie geen zin heeft aan zelf koken of uit eten gaan, kan er bovendien aan huis worden bezorgd of worden gekookt.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 15
Podere Tina Trevinano Commune di Aquapendente VT, Toscane

Eenmaal ingecheckt hoeft u hier eigenlijk niet meer weg. Of toch? Bijvoorbeeld om in Trevinano een boodschap te doen, even een bar te bezoeken of van de lokale gerechte te genieten bij Restaurant GianFranco. Of voor een uitstapje naar Florence, Sienna, Orvieto, Viterbo of Rome? Of wat te denken van de wijndorpjes Montepulciano en Montalcino, Lago di Bolsena, waar het heerlijk zwemmen is en Monte Amiata, waar in de winter geskied kan worden? Kan allemaal dus. Al moet er helemaal niets.

Historie

Toen Henri Koerhuis Podere Tina kocht was het nog een ruïne. Na vijf jaar intensief renoveren kreeg de voormalige boerderij – naar schatting zo’n 250 jaar oud – water, gas en elektriciteit, werd er een weg naar boven aangelegd, werden de wijn- en olijfgaard en tuin opnieuw aangelegd en kwam er een zwembad.

Podere Tina Henri Koerhuis
Predio La Tina
01020 Trevinano Commune di Aquapendente VT
Toscane
Italië
+31 6 12999308
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Podere Tina

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Appartementen (afhankelijk van seizoen en type) € 1.000,- tot € 2.450,- per week.
  • Hele domein € 4.750,- tot € 6.500,- per week.

Arrangementen

Boek in laagseizoen en u ontvangt voor 100 euro gratis wijn

Boek een appartement of de hele boerderij van november tot en met half april en u ontvangt voor 100 euro aan gratis wijn uit de cantina van Podere Tina. Zie de wijnlijst op www.poderetina.com

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's