Hotel en Restaurant Lunia


Eten, drinken en slapen onder één dak

Eten, drinken en slapen onder één dak

Uit de kunst eten, drinken en overnachten. Dat is wat hotel (****) en restaurant Lunia biedt en dat allemaal op het platteland van Friesland.

Er zijn achttien kamers. De vier zogenaamde villakamers liggen in het oorspronkelijke neorenaissance monument. De deluxe kamers bevinden zich op de begane grond en de eerste etage van de hotelvleugel. Deze kamers kijken uit op de heerlijk rustige binnentuin. Alle kamers hebben gratis draadloos internet, een flatscreen TV, koffie- en theezetfaciliteiten, een ruime douche en toilet en ruime bedden. Voor gemeenschappelijk gebruik zijn er voor de gasten een Finse sauna en de (gratis) bioscoop.

In het sfeervolle huis wacht, op de begane grond, het a là carte-restaurant waar u kunt ontbijten, lunchen en dineren en waar ook een high tea wordt geserveerd. Daartoe staan de tuinkamer, de voorkamer en de Riemke Mulier kamer ter beschikking. Onze chefkoks zijn jong, enthousiast en ambitieus. Zij hebben een menukaart samengesteld met daarop een fraaie keuze aan seizoens- en streekproducten. De stijl van koken is klassiek met een moderne tint.

Hotel Lunia is ook geëquipeerd voor kleinschalige meetings. Fietsen kunnen ter plekke worden gehuurd.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 36
Hotel en Restaurant Lunia Oldeberkoop, Friesland

Oldeberkoop ligt in zuidoost Friesland. Alle drie de noordelijke provinciën zijn vanuit hier uitstekend bereikbaar. Groningen, Leeuwarden en Heerenveen zijn respectievelijk, 50 - 35 en vijftien minuten rijden en ook de Orchideeënhoeve, Oranjewoud met het Belvedere Museum, schilderachtig Beetsterzwaag, de Drentse hunebedden en de Friese meren zijn dichtbij. Daardoor komen zowel natuurliefhebbers als cultuurminnaars hier aan hun trekken.

Historie

Het restaurant en een aantal kamers zijn gevestigd in het monumentale hoofdhuis. Dit werd oorspronkelijk in neorenaissance stijl gebouwd. Een aantal authentieke details bleef in de loop der tijd prachtig bewaard. Tegelijkertijd zal het u aan modern comfort niet ontbreken.

Hotel en Restaurant Lunia Kim Linse
Molenhoek 2
8421 PG Oldeberkoop
Friesland
Nederland
+ 31 516 452555
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hotel en Restaurant Lunia

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 80,- tot € 128,- per kamer voor twee personen.
  • Ontbijt € 15,- per persoon.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's