Attema-Sate


Monument aan het water

Zuidwest Friesland, Gaastmeer, een monumentale kop-hals-romp boerderij aan het water én aan het einde van een weg? Attema-Sate biedt vier verrukkelijke appartementen die geschikt zijn voor twee, vier of vijf gasten.

Alle appartementen kijken prachtig uit over de omgeving en een ligplaats voor een kleine sloep of zeilboot is voor iedereen te regelen. Ook in een terras en/of loggia is standaard voorzien. Net als in een goed uitgeruste keuken, slaapkamers met verrukkelijke bedden en complete badkamers. De grotere appartementen hebben ook een bovenverdieping, de twee kleinere zijn op de begane grond.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 13
Attema-Sate Gaastmeer, Friesland

Daar waar de weg eindigt begint jouw vakantie. Midden in het prachtige Zuidwest Friesland, aan het water en op kruipafstand van café-restaurant d’Ald Herberch “Yn’e Iel-aek” met een heerlijk terras ook weer aan het water. Boodschappen doen kan in de Dagwinkel van Gaastmeer – al kan online bestellen eveneens. Fietspont Gaastmeer ligt aan het eind van het fietspad dat langs je vakantiehuis loopt. Waardoor fietsen en wandelen hier in alle gradaties kan en ook watersporters volop aan hun trekken komen. Sneek wacht op fietsafstand.

Historie

De historie van deze kop-hals-romp boerderij – tegenwoordig een monument - gaat terug tot 1770. Onder de balken van waar ooit de koeien stonden in het nu uit de kunst verblijven en een stoere omgeving met een sfeer die zich het beste laat omschrijven als puur. Daglicht komt via het schuurdak binnen en de boerderij is duurzaam van energie voorzien. De naam Attema verwijst naar de familie die hier verschillende generaties lang woonde en werkte. Sate is Fries voor een stuk bewoond land met daarop alle gebouwen die horen bij een boerderij.

Attema-Sate Margriet Burgers
Yntemapolder 2
8611 JS Gaastmeer
Friesland
Nederland
+31 515 469359
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Attema-Sate

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vijfpersoons appartement van € 360,- tot € 465,- voor een lang weekend en van € 770,- tot € 980,- per week.
  • Vierpersoons appartement van € 330,- tot € 420,- voor een lang weekend en van € 685,- tot € 875,- per week.
  • Tweepersoons appartement (ook geschikt voor minder validen) van € 320,- tot € 460,- voor een lang weekend en van € 525,- tot € 735,- per week.
  • Tweepersoons appartement van € 225,- tot € 315,- voor een lang weekend en van € 455,- tot € 665,- per week.

Minimaal verblijf is 3 nachten. Aankomst op vrijdag of maandag.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's