Betuws Buiten


Compleet met binnentuin

In het historische hart van het oude vestingstadje Buren staat dit rijksmonument uit 1650.  Achter de voordeur gaat een overdekte corridor schuil, die je naar de binnentuin voert waar ook de ingang van de vakantiewoning is. Het huis, waar maximaal zes personen het rijk alleen hebben, is van alle gemakken voorzien.

Op de eerste verdieping vind je de woonkamer en complete keuken. Op de tweede verdieping twee slaapkamers en een badkamer en op de bovenste verdieping een ruime zit-slaapkamer met twee eenpersoonsbedden.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en handdoeken en keukenlinnen zijn uiteraard aanwezig. Ook kun je hier rekenen op een snelle internetverbinding en genieten van tv met Netflix.

Omdat dit huis veel trappen heeft, is het niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn. De toegang tot de zolderverdieping gaat via een open trap.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
Betuws Buiten Buren, Gelderland

De woning is omringd door leuke boetiekwinkeltjes, musea, kunstgaleries en gezellige restaurantjes. Rondom het stadje Buren zijn diverse wandelpaden en klompenpaden aangelegd. In Buren zelf kunnen kano's en fietsen worden gehuurd. Kanotochten voeren over rivier 'de Linge' en fietstochten langs de fruitboomgaarden van de Betuwe. Op loopafstand wacht het bijzondere natuurgebied 'Tichelgaten' waar wilde orchideeën groeien. In het natuurgebied is ook een zwemmeer met strandje. Buren mag zich Oranjestad noemen, vanwege de band met de koninklijke familie. Willem van Oranje trouwde er in 1551 met Anna van Buren. Prinses Beatrix en koning Willem-Alexander zijn hierdoor gravin en graaf van Buren.

Historie

Dit rijksmonument stamt uit 1650.  Achter de voordeur gaat een overdekte corridor schuil, die je naar de binnentuin voert waar ook de ingang van de vakantiewoning is. In de vakantiewoning, die met hoogwaardige materialen gerestaureerd werd, zijn alle authentieke kenmerken nog aanwezig.

Betuws Buiten Sylvie van der Woerd
Voorstraat 5
4116 BC Buren
Gelderland
Nederland
+31 6 15966218
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Betuws Buiten

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Afhankelijk van seizoen, aantal personen en aantal nachten tussen de € 80,- en € 250,- per nacht.

Aanbiedingen

KERSTVAKANTIE 2020

Geldig: 24 Nov 2020 - 05 Jan 2021

Verblijf in Buren tijdens de kerst: 21 tot 28 december in een sfeervol ingericht huis.

Verblijf in Buren tijdens oud en nieuw: 28 december tot 4 januari in een sfeervol huis.

AANBIEDING KERSTVAKANTIE 2020: 1295 euro per week voor maximaal 6 personen inclusief een mand met heerlijke lokale Betuwse produkten. Walnotenolie en biologisch appelsap van Mobipers uit Zoelen, wijn van het wijndomein Erichem, jam en chutney van Heerlijkheid Marienwaerdt, etc,etc.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's