B&B Huize Middendorp


Ingeklemd tussen Veluwezoom en IJssel

Ze houden van reuring, de eigenaren van deze B&B. Maar ook van de gemoedelijkheid van een dorp en van groen, natuur en rust. Dus toen ze op dit rijksmonument stuitten, één van de oudste huizen van het dorp, met een zee van ruimte en een tuin compleet met boomgaard, was de keuze snel gemaakt.

Ze hebben twee fijne B&B kamers in hun paleis gerealiseerd. Met voor elke kamer een eigen badkamer en voor ieders gebruik een huiskamer met twee zithoeken, genoeg boeken en spelletjes en een keuken waar het ontbijt wordt geserveerd en waar je zelf koffie en thee kunt zetten. Natuurlijk is er ook een privé-terras om van de buitenlucht en de avondzon te kunnen genieten, zodra het weer dat toelaat.

De slaapkamers zijn op de verdieping en samen met de huiskamer en complete keuken op de begane grond, te huur als vakantiehuis voor z’n viertjes waarbij je elkaar absoluut niet voor de voeten zult lopen. Voor een gezelschap tot zes personen is er bovendien nog een extra kamer beschikbaar.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
B&B Huize Middendorp Ellecom, Gelderland

Ellecom ligt gemoedelijk ingeklemd tussen de bossen van de Veluwezoom en de uiterwaarden van de IJssel. Dat maakte het dorp vroeger al een geliefd vakantieoord voor Amsterdammers die de stad wilden ontvluchten en ook nu is het dorp nog steeds in trek bij Randstedelingen die de drukte even willen verruilen door de rust en stilte van buiten. De wandel- en fietsmogelijkheden zijn hier legio, uit eten kan in de omgeving van gemoedelijk tot op sterrenniveau en ook voor golfers en wellnessliefhebbers is er genoeg te kiezen.

Historie

Anderhalve eeuw oud is dit huis. Hoewel de authentieke balken in onder meer de huiskamer nog aan de tijden van weleer herinneren, kun je hier tegenwoordig ook op alle mogelijk modern comfort - waaronder vloerverwarming - rekenen.

B&B Huize Middendorp Ton van Rheenen en Marian Geling
Binnenweg 59-a
6955 AW Ellecom
Gelderland
Nederland
+31 6 18469524 of +31 6 27 057594
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Huize Middendorp

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Als B&B € 80,- tot € 85,- per kamer voor 2 personen, inclusief ontbijt en toeristenbelasting. 
  • Als vakantiehuis vanaf € 450,- voor 4 personen/3 tot 4 nachten.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's