Het Rentmeestershuis Eck en Wiel


Suites en Garden Suites

“De beste manier om jezelf te vinden is jezelf te verliezen in de gastvrijheid van anderen”. Aldus de gastvrouw en - heer van Het Rentmeestershuis in Eck en Wiel, die er vanzelfsprekend alles aan zullen doen om het jou aan niets te laten ontbreken. De reis voert naar de oevers van de Neder-Rijn in het hart van de Betuwe. Daar eenmaal aangekomen beland je in het spreekwoordelijke warme bad.

Te beginnen bij de grote deel van deze rijksmonumentale boerderij, is dit de spil waar alles om draait en waar alles bij elkaar komt: je komt er binnen, eet en drinkt er - gastentafel is hier op verzoek-, leest of speelt er, vertelt of luistert er en neemt hier tot slot ook afscheid.

Voor een vorstelijke overnachting kun je kiezen uit drie suites die alle drie anders van kleurstelling en inrichting zijn, maar wel stuk voor stuk zijn uitgerust met een groot bed met fluweelzachte lakens en een weelderig dekbed. Ook een fauteuil rond de intieme haard vind je in elke suite. Net als digitale televisie en streamingdienst. En dan is er nog die heerlijke badkamer met regendouche, wastafel, apart toilet, weelderig badlinnen en badjassen en een uitgekiende collectie verzorgingsproducten van Molton Brown. Via je eigen grote erkerdeuren kom je in de tuin en de boomgaard met oude hoogstam kersenbomen, appelbomen, peer- en pruimenbomen.

Hier tref je ook de Garden Suites: luxe lodges met een heerlijk hemelbed, badkamer, zithoek met kachel, knusse eethoek en je privé terras met ruime stoelen en een bank om heerlijk in weg te dromen. Als gast van de Garden Suites ontbijt je in Het Rentmeestershuis of op het terras voor je suites.

Uiteraard is ook het hele Rentmeestershuis te huur. Informeer in dat geval naar de mogelijkheden - ook qua private diners.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
Het Rentmeestershuis Eck en Wiel Eck en Wiel, Gelderland

De Betuwe, dat zijn eindeloze boomgaarden, fietsen en wandelen over de dijken, langs de uiterwaarden, door pittoreske dorpjes en langs historische forten en kastelen. De Betuwe is ook Oranjestad Buren met verschillende musea en antiekwinkeltjes, Tiel en het historische Wijk bij Duurstede en dan ben je ook nog eens vlak bij Den Bosch en Utrecht, Nijmegen en Arnhem.

Historie

Deze voormalige, eeuwenoude boerderij is geklasseerd als rijksmonument. Na een lange zoektocht vonden Ludovic Hoytema van Konijnenburg en Els Geluk hier de plek om hun dromen waar te maken: het creëren van een unieke B&B waar gastvrijheid, comfort, luxe en geborgenheid centraal staat.

Het Rentmeestershuis Eck en Wiel Ludovic Hoytema van Konijnenburg en Els Geluk
Veerweg 3
4024 BP Eck en Wiel
Gelderland
Nederland
+31 6 53697812
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Het Rentmeestershuis Eck en Wiel

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Suites € 175,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Garden Suites € 150,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • In het weekend geldt een minimum verblijf van 2 nachten.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's