Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Gasterij Erve Bekerink


Geheel in traditie

Het gastenverblijf van Erve Bekerink is geheel in traditie van de vroegere boerderijen gebouwd als één grote ruimte. Alleen voor de badkamer is een uitzondering gemaakt. Het riante tweepersoonsbed staat op de hilde. In de compleet ingerichte luxe keuken met royaal kookeiland kunnen liefhebbers uitgebreid koken en tafelen aan de kloostertafel of bij de open haard. Daarbij genietend van mooie wijnen die zorgvuldig opgelegd zijn in één van de royaal gevulde wijnkasten. Een mooie fles wijn naar keuze is bij de prijs inbegrepen.

Het rustieke ontbijt van versgebakken broodjes, sapjes en streekproducten wordt 's ochtends bezorgd.

Gasterij 'Erve Bekerink' is ook geoutilleerd voor intieme bruiloften en feesten, voor vergaderingen, trainingen en bijvoorbeeld kookworkshops.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 2
Gasterij Erve Bekerink Winterswijk Kotten, Gelderland

Gasterij 'Erve Bekerink' ligt in het schilderachtige decor van de meanderende Slingebeek en midden in het prachtige coulisselandschap rond Winterswijk in de buurtschap Kotten. Het Oedingse Beekdal is één van de vele mooie stekjes van het Nationaal Landschap Winterswijk. In het nabijgelegen Winterswijk zijn verschillende winkels, cafés en restaurants, terwijl er ook voldoende aanbod op cultureel gebied is.

Historie

Bed & Breakfast 'Erve Bekerink' ligt op het historische erf 'De Bekering', een Saksische boerderij anno 1688. Het gastenverblijf is geheel in traditie van de vroegere boerderijen gebouwd als één grote ruimte.

Gasterij Erve Bekerink André Sendatzki
Bekeringweg 5
7107 AM Winterswijk Kotten
Gelderland
Nederland
+31 543 563559 of + 31 6 81200462 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Gasterij Erve Bekerink
Beoordeling over Gasterij Erve Bekerink (5/5) Geplaatst op 2016-07-24

Dit is gewoon een toplocatie met bijzonder veel comfort wat gewoon in het hogere segment van een Bed en Breakfast valt! Mooie omgeving ook als je voor rust en ruimte kiest. Het ontbijt zou wel wat gevarieerder mogen en ook streekproducten uit de Achterhoek mogen bevatten! Maar als je van comfort houd en daar best wel iets meer voor wilt betalen dan is Erve Bekerink zeker een aanrader!

Beoordeling over Gasterij Erve Bekerink (4/5) Geplaatst op 2015-12-15

Erve Bekerink is de perfecte locatie voor een heerlijk verblijf met veel privacy. Een keuken met de luxe van thuis, mooie woonkamer met een grote open haard, goede douche, goede bedden een lekker ontbijt en een ruim assortiment wijnen. Een hele goede prijs /kwaliteit, dus een aanrader. Wij komen zeker nog eens terug.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Van € 135,- tot € 180,- per nacht (incl. ontbijt) .
  • Minimaal 2 nachten
  • Extra gasten
    0 tot 3 jaar gratis.
  • 3-12 jaar € 35,-
  • vanaf 12 jaar € 50,-
  • Eigen babybed meenemen.

Arrangementen

Arrangement

Nog even genieten in het schilderachtige decor van de kronkelende Slingebeek? Dan ben je van harte welkom bij Erve Bekerink, daar waar het buiten net zo mooi is als binnen. Geniet met een fijn glas wijn bij het haardvuur nog even na van de wandeling of fietstocht over bospaden en zandwegen. Slaap op de mooiste hilde van de Achterhoek en lunch bij "Bijzonder Gewoon" in Winterswijk. Kortom een tweedaags arrangement volgepakt met momenten die je de tijd doen vergeten.

Je profiteert tijdens dit arrangement van:
* twee overnachtingen inclusief rustiek ontbijt
* een mooie fles wijn naar keuze uit de goed gevulde wijnkast
* hout voor het haardvuur of de vuurkorf
* een lunch voor twee personen bij lunchcafe "Bijzonder Gewoon" in Winterswijk
De prijs van dit arrangement is € 169,- per persoon op basis van 2 personen. Meer informatie vind je via (06) 812 004 62 of www.bekerink.nl 

Midweek arrangement

Een midweekarrangement € 459,- aankomst maandag/vertrek vrijdag (exclusief ontbijt)      Ontbijt € 12,50 per persoon   bij boeking opgeven!


Weekarrangement

Weekarrangement : 7 nachten € 837,- (exclusief ontbijt)
Ontbijt €12,50 per persoon   bij boeking opgeven.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek