Vakantieboerderij De Meiberg


Heuvelachtig en bosrijk

Een vakantieboerderij tot maximaal tien personen. Lekker ruim, compleet en aangenaam en nog in een bosrijke, heuvelachtige omgeving met niets dan rust rondom ook? Dan bent u bij De Meiberg dus aan het juiste adres. Gelegen in het mooie heuvelachtige Berg en Dal van waaruit het Rijk van Nijmegen perfect verkend kan worden.

Op de begane grond vindt u een royale hal en grote berging, toilet, woonkeuken met alles erop en eraan, lekkere woonkamer en twee kleine kamertjes. Op de verdieping treft u de badkamer en vijf slaapkamers. Voor mooie dagen wachten het terras, de boomgaard en het gazon.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 10
Vakantieboerderij De Meiberg Berg en Dal, Gelderland

Berg en Dal ligt centraal. Het centrum van Groesbeek, Nijmegen of de Duitse grensplaats Wyler zijn binnen enkele autominuten bereikbaar en ook winkels, supermarkten, restaurants, musea en de golfbaan 'Het Rijk van Nijmegen' zijn nabij. In de directe omgeving kunt u genieten van stuwwallen, bossen, rivieren en de Ooijpolder. De heuvelachtige vergezichten die zijn ontstaan door de laatste ijstijd zijn ronduit indrukwekkend te noemen.

Historie

Deze rietgedekte boerderij dateert uit begin vorige eeuw. De huidige eigenaren renoveerden het gebouw tot vakantieverblijf.

Vakantieboerderij De Meiberg Elly van Duynhoven
Postweg 5 A
6571 CR Berg en Dal
Gelderland
Nederland
+31 24 6416180
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Vakantieboerderij De Meiberg

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Van € 569,- tot € 669,- per weekend.
  • Van € 695,- tot € 895,- per week.
  • Prijzen zijn voor de hele boerderij, exclusief huur linnengoed en inclusief eindschoonmaak.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's