Bed & Breakfast De Blauwe Pomp


Aan de rivier en tussen de weilanden

In B&B De Blauwe Pomp kunnen twee personen aan de Waal en tussen de weilanden vorstelijk overnachten en heerlijk ontbijten met vers brood van de warme bakker en eitjes van de eigen kippen. Daartoe is het hele achterste gedeelte van de woonboerderij van de familie Degen gereserveerd, waardoor aan ruimte geen gebrek en privacy gegarandeerd.

De B&B bestaat uit een woon-/leefruimte die een eigen ingang heeft en van alle gemakken is voorzien. Er is een compleet ingerichte keuken en een zitkamer, een grote slaapkamer, douche en toilet. De aanwezigheid van de keuken maakt de ruimte ook uitstekend geschikt voor een langer verblijf.

Als het weer het toelaat mogen gasten mee in de koets om met de gastheer een rit te maken door het mooie landschap. Alle ruimtes zijn rolstoeltoegankelijk en zonder drempels.

Type

B&B

Max. capaciteit 2
Bed & Breakfast De Blauwe Pomp Beuningen, Gelderland

In het Land van Maas en Waal kan in alle rust worden gewandeld en gefietst. Het uitzicht op de Waal en de uiterwaarden is er prachtig en talloze knooppuntroutes leiden naar Mook en Middelaar, door de bossen naar Groesbeek, naar de Betuwe en langs en door bijzondere dorpjes. Beuningen heeft z’n pontje, Ewijk Slot Doddendael, Winssen is bekend door de kunstwerken van Huub en Adelheid Kortekaas, Appeltern heeft De Tuinen van Appeltern, Beneden Leeuwen het historisch streekmuseum, het mooie stadje Batenburg aan de Maas haar bekende ruïnes en Wijchen het Museum Kasteel. Het Rijk van Nijmegen heeft natuurlijk ook tal van indrukwekkende bezienswaardigheden. Onder andere het Valkhof Museum, het Afrika museum, het Nationaal Fietsmuseum, de oudste en grootste kerk van Nijmegen de Sint Stevenskerk, maar ook de maandagmarkt met de welbekende Luizenmarkt.

Historie

De naam ‘De Blauwe Pomp” komt al voor in het jaar 1867. In 1981 kochten Doret en Gerard Degen de boerderij, die na een verbouwing van vier jaar klaar was. Kort daarna werd de schuur vernieuwd. Maar er was nog meer ruimte nodig voor Gerard’s hobby: het restaureren van koetsen. In de hooiberg staan nu verschillende koetsen en karren, die regelmatig gebruikt worden voor feesten en authentieke ritten. Wat vroeger de deel was, is nu de luxe B&B.

Bed & Breakfast De Blauwe Pomp Doret Degen
Koningstraat 31
6641 KS Beuningen
Gelderland
Nederland
+ 31 24 6774249 of +31 6 53811878
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Bed & Breakfast De Blauwe Pomp

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 110,- per nacht voor twee personen, inclusief ontbijt.
  • Bij drie of meer nachten € 100,- per nacht, inclusief ontbijt.
  • Prijzen voor een of twee weken op aanvraag.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's