Stuur een reserveringsverzoek

Landgoed Ampsen


Het bos begint bij je voordeur

Een landgoed met een kasteel en, zoals dat hoort, een aantal charmante bijgebouwen. Met in één van die bijgebouwen - ooit de Ezelstal en Tuinmanswoning - een heerlijk huis om eindeloos vakantie in te vieren. Het huis staat binnen de gracht van het kasteel, heeft vijf slaapkamers, drie badkamers, een keuken met van alles erop en eraan om zelf te kokkerellen, een eetkamer, een zitkamer compleet met open haard, wasmachine en droger en een grote ommuurde tuin.

Tien personen zullen elkaar hier niet in de weg lopen en aan luxe en comfort zal het niet ontbreken. Te meer omdat het landgoed maar liefst 680 ha prachtige natuur meet met legio wandelmogelijkheden. Vanaf het voorplein van het kasteel loop je direct het bos in waardoor het grote genieten bij je voordeur begint.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 10
Landgoed Ampsen Lochem, Gelderland

Lochem ligt in de driehoek Deventer (25 minuten), Hengelo (25 minuten) en Zutphen (20 minuten) op de grens van de Achterhoek en Twente. Het station van Lochem is in tien minuten wandelend bereikbaar en het centrum in vijf minuten met de auto.

Historie

De historie van het kasteel en landgoed gaan eeuwen terug. Zo ook die van het vakantiehuis. Sommige authentieke details als de voederbakken en het balkenplafond in de keuken bleven bewaard. Ook de stalindeling en sommige smalle deuren herinneren nog aan tijden van weleer.

Landgoed Ampsen Jan Kruisheer
Laan Ampsen 6
7241 NG Lochem
Gelderland
Nederland
+31 6 23305913
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed Ampsen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Vanaf € 210,- per nacht.
  • Minimaal aantal nachten: 3.
  • Minimaal aantal personen: 6.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek