Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden


Privacy, ruimte, wellness

Er zijn vier appartementen (2-4 personen) met uitnodigende bedden en comfortabele stoelen, een luxe badkamer, een keuken en een royale leefruimte. Grote Finse sauna met whirlpool, lounge, besloten tuin en kleine keukenbar aanwezig.

De grote centrale ruimte met keuken kan worden gebruikt voor groepsactiviteiten (trainingen, cursussen, vergaderingen of familiebijeenkomsten). Diverse arrangementen op aanvraag. Geschikt voor rolstoelgebruikers.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 16
Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden Ten Boer, Groningen

Ten Boer ligt tussen Groningen en Delfzijl aan het Damsterdiep in het zogenoemde Ommeland en op circa 10 kilometer van de stad. De rustieke dorpen in de omgeving zijn een fiets- of wandeltocht, langs weilanden en maren, zeker waard. Appingedam met haar hangende keukens en Slochteren en Uithuizen met hun fraaie Groninger borgen, liggen in de buurt. Watersporten kan op het Damsterdiep of het Schildmeer. Even buiten het dorp zijn kano´s te huur.

Historie

De geschiedenis gaat hier terug tot eind 1700. In die tijd werd de boerderij gebouwd op de wierde waar de Benedictijner monniken uit het nabij gelegen klooster hun groentetuin hadden. Van het klooster is niets meer over, maar de Kloosterkerk staat nog steeds fier bovenop de terp. In 1993 werd het pand in samenwerking met Monumentenzorg teruggebracht in de oorspronkelijke 18e-eeuwse stijl. De oude kern op de wierde van Ten Boer werd verrijkt met een monument. De huidige eigenaren vinden nog steeds de meer dan duizend jaar oude potscherven in de tuin.

Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden Bert ter Harkel en Alice Smit
H. Westerstraat 26
9791 CT Ten Boer
Groningen
Nederland
+31 50 3024488 of +31 6 20613273
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden
Mevrouw (5/5) Geplaatst op 2017-10-30

Dag, Samen met twee andere gezinnen, ben ik op zoek naar een fijne accommodatie voor het oud & nieuw weekend. Onze samenstelling is 6 volwassenen, en 5 kinderen, in de leeftijd van 5 tot 8 jaar. Kunt u me laten weten of u beschikbaarheid hebt voor onze groep? En zo ja, wat de kosten zouden zijn? Vriendelijke groeten, Maartje

Beoordeling over Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden (5/5) Geplaatst op 2010-05-26

Beoordeling over Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden (5/5) Geplaatst op 2010-05-19

Beoordeling over Erfgoedlogies Boerderij de Westerlinden (5/5) Geplaatst op 2010-05-01

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • De prijzen variëren van € 95,- ( L/O) tot € 120,- voor twee personen per nacht, inclusief uitgebreid ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's