Stuur een reserveringsverzoek

A Casa Nostra - De Grote Waaij


Eenvoud en huiselijkheid

In een prachtige, monumentale en eeuwoude Frankische Carré Boerderij tref je, op een domein van ruim een hectare, A Casa Nostra - De Grote Waaij met negen fijne B&B gastenkamers en een appartement voor vier tot zes gasten. Daarnaast kun je ook nog eens genieten in de privé te reserveren Jacuzzi in de heerlijke tuin waar het ook heerlijk zitten is met een boek en een glaasje naar keuze.

De kamers zijn eenvoudig en compleet. Met goede bedden en een privé badkamer met douche en toilet. In de ontbijtkamer kan koffie en thee worden gezet en ook servies en bestek, een gezamenlijke koelkast, broodrooster, eierkoker en mini-oven staan hier klaar. Een maaltijd opwarmen voor lunch en diner is dan ook geen probleem. Al zijn er in de buurt ook genoeg restaurants om uit te kiezen.

Het appartement is knus en romantisch en ingericht voor vier tot zes personen. Het heeft een eigen ingang, woonkamer met open keuken en badkamer met toilet en douche. Op de begane grond is een slaapkamer met tweepersoonsbed. Op de open vide, bereikbaar vanuit de woonkamer, kunnen nog eens twee tot vier personen slapen. Je hebt je eigen terrasje dat grenst aan de grote sfeervolle binnentuin.

Je hebt trouwens kans dat je de eigenaren kent van het tv-programma “Het Italiaanse Dorp Ollolai” - een bergdorpje in Sardinie dat precies op één van de Blue Zones van de wereld ligt, wat wil zeggen dat mensen die in dat gebied wonen gemiddeld veel ouder worden en gezonder en gelukkiger zijn, hetgeen te danken is aan hun leefstijl. Je hoort hier vanzelf meer over als je bij hun boekt.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 24
A Casa Nostra - De Grote Waaij Well, Limburg

De uitgestrekte Limburgse Maasduinen, natuurgebied Putjesberg, de Maas, het Leukermeer (4 km) en het Reindersmeer (2 km), bossen, vennetjes, vogels in alle soorten en maten en klein wild als reeën; je vindt het hier allemaal. Net als dorpjes en kerkjes, musea, kastelen en kasteeltuinen (Arcen), brouwerijen, thermaal baden en sauna’s, golfbanen en nog veel meer. En dan hebben we het over de fietsmogelijkheden nog niet eens gehad, want die mogen er meer dan zijn. Volgens onderzoek van de Fietsersbond is dit namelijk de meest ontspannende plek om te fietsen, terwijl ook wandelaars hier hun hart op kunnen halen. Verder zijn zowel Venlo als Nijmegen vlot bereikbaar.

Historie

De historie van deze hoeve gaat drie eeuwen terug en we mogen wel zeggen dat gastronomie en gastvrijheid hier in de genen zit, want al in de Franse tijd (18e eeuw) was de Waaij in gebruik als brouwerij, eethuis en logement voor langstrekkende voerlieden. Sinds mei 2021 zijn Paul & Chantal de nieuwe eigenaren van A Casa Nostra – De grote Waaij. Geïnspireerd door hun ervaringen in Sardinië heten ze je van harte welkom. 

A Casa Nostra - De Grote Waaij Chantal Theunissen en Paul Bax
Kevelaarsedijk 1
5855 GC Well
Limburg
Nederland
+31 6 16782104
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van A Casa Nostra - De Grote Waaij
Mevrouw (5/5) Geplaatst op 2021-06-07

Zeker de moeite waard. Ben er in behandeling geweest. En heel vriendelijke mensen Paul en Chantal.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers vanaf € 425,- voor een lang weekend voor 2 personen.
  • Appartement vanaf € 775,- voor een lang weekend voor 4 tot 6 personen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek