Stuur een reserveringsverzoek

A Casa Nostra - De Grote Waaij


Eenvoud - huiselijkheid - gezelligheid

Liggend aan het natuurgebied en pal tegenover de Maas heeft 'De Grote Waaij' 9 fijne B&B gastenkamers en een lofthuis voor 4 (tot 6) gasten.

Een huiselijke plek om te onthaasten en genieten in de prachtige binnentuin. Bewegen in de mooie natuur of in één van de oude schuren die omgebouwd is tot stoere fitness.

Sauna & Jacuzzi in aanbouw (2022)!

 

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 22
A Casa Nostra - De Grote Waaij Well, Limburg

In het hart van Nationaal Park de Maasduinen, het Leukermeer en Reindersmeer, bossen, vennetjes, vogels in alle soorten en maten en klein wild als reeën; je vindt het hier allemaal.

Meermaals bekroond om de geweldige fiets- en wandelroutes. Bezoek de Kasteeltuinen, Brouwerij of 't Thermaalbad in Arcen. De golfbanen in Geijsteren en Afferden, of het bedevaartsoord Kevelaer. Venlo en Nijmegen zijn vlot bereikbaar.

 

 

Historie

De historie van deze hoeve gaat drie eeuwen terug en we mogen wel zeggen dat gastronomie en gastvrijheid hier in de genen zit, want al in de Franse tijd (18e eeuw) was de Waaij in gebruik als brouwerij, eethuis en logement voor langstrekkende voerlieden. Sinds mei 2021 zijn Paul & Chantal de nieuwe eigenaren van A Casa Nostra – De grote Waaij. Geïnspireerd door hun ervaringen in Sardinië heten ze je van harte welkom. 

A Casa Nostra - De Grote Waaij Chantal Theunissen en Paul Bax
Kevelaarsedijk 1
5855 GC Well
Limburg
Nederland
+31 478761696
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van A Casa Nostra - De Grote Waaij
Pelgrims (5/5) Geplaatst op 2021-12-19

Zoals elk jaar lopen wij met 3 dames van Meerlo naar Kevelaer. De boterhammen en wat te drinken mee, want het is een wandeling van 19 km. Bij Casa Nostra zag het er gezellig uit, maar helaas gesloten. Echter, Chantal kwam naar buiten en we mochten binnenkomen voor een kopje thee en zelfs een rondleiding! We voelden ons echte pelgrims op deze fantastische locatie! Zo gastvrij, vriendelijk en vooral vertrouwd! Heel erg bedankt voor deze mooie spontane ontmoeting! Liefs!

Mevrouw (5/5) Geplaatst op 2021-06-07

Zeker de moeite waard. Ben er in behandeling geweest. En heel vriendelijke mensen Paul en Chantal.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Kamers vanaf € 100,- (minimaal 2 nachten).
  • Lofthuis vanaf € 200,- (minimaal 4 nachten).

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek