Stuur een reserveringsverzoek

Le Rêve bed & breakfast


Dromen in elke taal

Zeven heerlijke kamers nodigen gasten uit om weg te dromen. Alle kamers zijn sfeervol ingericht waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van hoogwaardige en duurzame kwaliteitsproducten. Bovendien is alles in het werk gesteld om de originele kenmerken van het pand te behouden of te optimaliseren. De bedden zijn van het Belgische merk Kreamat, allemaal 2.10 m lang. Uiteraard heeft elke kamer een privé badkamer met ruime inloopdouche, toilet en wastafel. Waar de ene kamer grote raampartijen met veel lichtinval heeft, bieden andere kamers een prachtig uitzicht over Maastricht of op het bos of op de sterrenhemel.

In de ontbijtkamer genieten gasten samen aan één grote tafel van het heerlijke Bourgondische ontbijt. Zo kunnen ervaringen en tips voor de komende dag moeiteloos worden gedeeld.

Type

B&B

Max. capaciteit 16
Le Rêve bed & breakfast Maastricht, Limburg

Le Rêve ligt aan de Curfsgroeve en De Dellen op de Ambyerhei. Dit prachtige natuurgebied in Maastricht is, in tegenstelling tot de St. Pietersberg, nog maar door weinig mensen ontdekt. Door deze ideale ligging genieten gasten van de Limburgse natuur, terwijl het centrum van Maastricht op een steenworp afstand wacht. Hier kan volop worden genoten van cultuur, gastronomie en bijzondere winkels. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn ook Luik, Tongeren en Aken makkelijk bereikbaar.

Historie

De Heihof, ook wel Strijdhagenhof genoemd, is een monumentale hoeve gelegen tegen de beboste helling aan het einde van de Bodemsweg, vlakbij de Ambyer-heide. De eerste vermelding dateert van 1406. In 1537 kwam de Heihof in het bezit van ene Gerard van Strijdhagen en wordt sindsdien ook wel Strijdhagenhof of Strijdhagensleen genoemd. In de achttiende eeuw kwam de hoeve in bezit van de families Van Slijpe en Hons. Op de binnenplaats wijst de sluitsteen boven de poort, met het jaartal 1743, op een verbouwing. De lange schuur met de karakteristieke speklagen, dat wil zeggen: lagen afwisselend van mergel en baksteen, werd in de negentiende eeuw gebouwd.

Le Rêve bed & breakfast Karin Costongs & Frank de Vet
Bodemsweg 3a
6225 ND Maastricht
Limburg
Nederland
+31 6 59059036
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Le Rêve bed & breakfast

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 119,5 tot € 139,5 per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • In het weekend geldt een minimum verblijf van 2 overnachtingen.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek