Stuur een reserveringsverzoek

Comfortabel Rustpunt/B&B de Oliemolen


De eeuwenoude Oliemolen is er weer

Comfortabel Rustpunt is gevestigd in een eeuwenoude molen en telt drie fantastische appartementen voor elk twee personen. Alle appartementen hebben een luxe badkamer, complete keuken, zeer comfortabele bedden, een romantische gashaard en een royaal zitje. Ook gratis WIFI, TV, DVD en DV en parkeergelegenheid horen erbij. Voor mooie dagen zijn er verschillende terrassen ingericht.

"In de Nok" is het bovenste appartement met uitzicht op de stuwvijver en Aambos. Dit appartement heeft een bad met flatscreen TV.

"De Opkamer heeft een zeer ruime slaapkamer die via een fraaie trap te bereiken is vanuit de living. De badkamer heeft een tweepersoons douche.

"Het Bakhuys" is de nieuwste aanwinst van Comfortabel Rustpunt. Het appartement is volledig vrijstaand, gelijkvloers en drempelloos en kijkt uit op het molenrad van De Oliemolen. De zeer luxe badkamer heeft een tweepersoons douche en whirlpool en een infrarood warmtecabine waarin het heerlijk relaxen is.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 6
Comfortabel Rustpunt/B&B de Oliemolen Heerlen, Limburg

De molen ligt in Parkstad in hartje Zuid-Limburg aan de rand van het Aambos en in een heerlijke groene en waterrijke omgeving. In de directe omgeving is er veel te beleven. Zoals een bezoek aan SnowWorld of de schitterende tuinen van Mondo Verde, het Glaspaleis of het Thermenmuseum. Dit stukje Nederland kent een rijke historie, schitterende cultuur en mooie tradities. Pittoreske dorpjes, kastelen, vakwerkhuizen en boerenhoeven getuigen hiervan. Ook gastronomen zullen hier volop aan hun trekken komen. Aken, Luik, Maastricht en Tongeren zijn vlakbij.

Historie

De Oliemolen stamt uit 1502, kent een rijke historie en is aangemerkt als rijksmonument. Tot op heden is de molen volledig functioneel. 

Comfortabel Rustpunt/B&B de Oliemolen Corinne Reesink - Van Hoogstraeten
Oliemolenstraat 32
6416 CB Heerlen
Limburg
Nederland
+31 45 5712949
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Comfortabel Rustpunt/B&B de Oliemolen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • De appartementen "de Opkamer" en "de Nok" zijn  € 160,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Het appartement "het Bakhuys"is € 210,- per nacht voor 2 personen, inclusief ontbijt.
  • Het is niet mogelijk om de appartementen te boeken voor 1 nacht.
  • De appartementen zijn helaas niet geschikt voor kinderen en/of huisdieren.
  • Het koken en bereiden van maaltijden is in overleg mogelijk. Uitgebreid koken is in principe niet toegestaan.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek