Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Landgoed Huize Bergen


Onvergetelijke ontmoetingen

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park van zeven hectare aan de rand van Vught en niet ver van het centrum van Den Bosch.

Hotelkamers vindt u in diverse gastenverblijven op het landgoed. Zo kunt u overnachten onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis (1916), waar acht comfort hotelkamers en één suite in gevestigd zijn. Op de plaats waar vroeger kassen vol tropische planten stonden staat nu de Botanica met 32 deluxe hotelkamers en zeven entresol suites. De hotelkamers zijn gerealiseerd in 2017 en geïnspireerd op de rijke collectie orchideeën van de voormalig landgoedbewoonster.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in authentieke stijlkamers in het monumentale landhuis. Hier is ook de stijlvolle Salon waar u kunt genieten van een hapje en een drankje bij de open haard. In de zomermaanden nodigt het park en staat het prachtige terras uit.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 50
Landgoed Huize Bergen Vught, Noord-Brabant

Vught biedt verschillende bezienswaardigheden zoals NM Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick. In de nabij gelegen historische binnenstad van Den Bosch vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, cafés en musea. De Loonse en Drunense Duinen en de Vughtse Heide zijn makkelijk per fiets te verkennen.

Historie

Landgoed Huize Bergen is in 1916 gebouwd in opdracht van de familie Fentener van Vlissingen. In 1927 nam dochter Charlotte samen met haar man Willem van Beuningen intrek in het woonhuis. Bij de verkoop van het landgoed in 1949 had Charlotte één wens, dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen. Deze wens wordt vandaag de dag nog steeds vervuld. Opbrengsten van het hotel komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Landgoed Huize Bergen Kim Geurts
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Noord-Brabant
Nederland
+31 73 6580400 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed Huize Bergen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

€ 94,- tot € 159,- per kamer of suite per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

2-daags seizoensarrangement

Winkelen in het centrum van Den Bosch, bezoek het Museumkwartier of fiets naar de Brabantse Sahara namelijk de Loonse en Drunense Duinen. Er is meer dan genoeg te ontdekken in het buitengebied van Den Bosch.


  • Ontvangst met lokale lekkernij

  • 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica

  • Uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa

  • 2-gangen diner op de dag van aankomst

  • Gratis parkeren en wifi

  • Geen reserveringskosten

vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica.Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek