Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Landgoed Huize Bergen


Onvergetelijke ontmoetingen

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park van zeven hectare aan de rand van Vught en niet ver van het centrum van Den Bosch.

Hotelkamers vindt u in diverse gastenverblijven op het landgoed. Zo kunt u overnachten onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis (1916), waar acht comfort hotelkamers en één suite in gevestigd zijn. Op de plaats waar vroeger kassen vol tropische planten stonden staat nu de Botanica met 32 deluxe hotelkamers en zeven entresol suites. De hotelkamers zijn gerealiseerd in 2017 en geïnspireerd op de rijke collectie orchideeën van de voormalig landgoedbewoonster.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in authentieke stijlkamers in het monumentale landhuis. Hier is ook de stijlvolle Salon waar u kunt genieten van een hapje en een drankje bij de open haard. In de zomermaanden nodigt het park en staat het prachtige terras uit.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 50
Landgoed Huize Bergen Vught, Noord-Brabant

Vught biedt verschillende bezienswaardigheden zoals NM Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick. In de nabij gelegen historische binnenstad van Den Bosch vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, cafés en musea. De Loonse en Drunense Duinen en de Vughtse Heide zijn makkelijk per fiets te verkennen.

Historie

Landgoed Huize Bergen is in 1916 gebouwd in opdracht van de familie Fentener van Vlissingen. In 1927 nam dochter Charlotte samen met haar man Willem van Beuningen intrek in het woonhuis. Bij de verkoop van het landgoed in 1949 had Charlotte één wens, dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen. Deze wens wordt vandaag de dag nog steeds vervuld. Opbrengsten van het hotel komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Landgoed Huize Bergen Kim Geurts
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Noord-Brabant
Nederland
+31 73 6580400 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed Huize Bergen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

€ 94,- tot € 159,- per kamer of suite per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

2-daags paasarrangement

Wilt u er even tussenuit, dan is het lange paasweekend ideaal voor een weekendje weg.

Kom overnachten en genieten in Brabant en ontdek hotel Landgoed Huize Bergen nabij Den Bosch. Speciaal voor Pasen serveren wij een Paasdiner op de dag van aankomst en natuurlijk kunt u in de ochtend genieten van een paasontbijt.

paasarrangement


  • Overnachting met gratis upgrade naar een Deluxe hotelkamer

  • 3-gangen paasdiner op de dag van aankomst

  • Paasontbijt in de stijlkamers van de monumentale Villa

  • Gratis parkeren en wifi

Vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen.

reserveer paasarrangement

2-daags asperge arrangement

Het asperge seizoen is weer begonnen! Kies voor een asperge arrangement bij Landgoed Huize Bergen in Vught en geniet optimaal van de asperges uit Brabant.

Met dit culinaire arrangement wordt u de mogelijkheid geboden een (fiets)tocht te maken naar Aspergeboerderij Van Iersel . Hier wordt u getrakteerd op warme aspergetaart en koffie/thee. Een lekkernij voor iedereen die van asperges houdt! Op de dag van aankomst serveren wij een 3-gangen aspergemenu in het stijlvolle restaurant van de Villa.

2-daags Asperge Arrangement


  • Overnachting met gratis upgrade naar een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica

  • Ontbijtbuffet in de monumentale Villa


  • 3-gangen aspergediner op de dag van aankomst

  • Fietsroute naar Aspergeboerderij Van Iersel in Udenhout

  • Koffie/thee met warme aspergetaart bij Aspergeboerderij Van Iersel

vanaf € 92- per persoon op basis van twee personen 

reserveer asperge arrangement

Aanbiedingen

20,- korting op seizoensarrangement

Geldig: 25 Apr 2019 - 6 Jun 2019

Kom genieten in Brabant en ontvang € 20,- korting bij reservering van het seizoensarrangement of € 10,- korting op het asperge arrangement.

Het seizoensarrangement is incl. ontvangst met lokale lekkernij, 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica, uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa en 2-gangen diner op de dag van aankomst.

U reserveert het seizoensarrangement al vanaf 74,50 per persoon.

Ga naar de website van Landgoed Huize Bergen via www.huizebergen.nl en reserveer eenvoudig met de promotiecode: erfgoedlogies .

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek