Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Landgoed Huize Bergen


Onvergetelijke ontmoetingen

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park van zeven hectare aan de rand van Vught en niet ver van het centrum van Den Bosch.

Hotelkamers vindt u in diverse gastenverblijven op het landgoed. Zo kunt u overnachten onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis (1916), waar acht comfort hotelkamers en één suite in gevestigd zijn. Op de plaats waar vroeger kassen vol tropische planten stonden staat nu de Botanica met 32 deluxe hotelkamers en zeven entresol suites. De hotelkamers zijn gerealiseerd in 2017 en geïnspireerd op de rijke collectie orchideeën van de voormalig landgoedbewoonster.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in authentieke stijlkamers in het monumentale landhuis. Hier is ook de stijlvolle Salon waar u kunt genieten van een hapje en een drankje bij de open haard. In de zomermaanden nodigt het park en staat het prachtige terras uit.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 50
Landgoed Huize Bergen Vught, Noord-Brabant

Vught biedt verschillende bezienswaardigheden zoals NM Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick. In de nabij gelegen historische binnenstad van Den Bosch vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, cafés en musea. De Loonse en Drunense Duinen en de Vughtse Heide zijn makkelijk per fiets te verkennen.

Historie

Landgoed Huize Bergen is in 1916 gebouwd in opdracht van de familie Fentener van Vlissingen. In 1927 nam dochter Charlotte samen met haar man Willem van Beuningen intrek in het woonhuis. Bij de verkoop van het landgoed in 1949 had Charlotte één wens, dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen. Deze wens wordt vandaag de dag nog steeds vervuld. Opbrengsten van het hotel komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Landgoed Huize Bergen Kim Geurts
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Noord-Brabant
Nederland
+31 73 6580400 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed Huize Bergen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

€ 94,- tot € 159,- per kamer of suite per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

2-daags kerstarrangement

Het knetterende hout van de open haard, de schitterend gedecoreerde stijlkamers en de geur van dennenbomen geven uw hotelverblijf alles voor een onvergetelijke Kerst.


  • Ontvangst met winterse lekkernij

  • Overnachting in een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica

  • Uitgebreid kerstontbijt in de sfeervol aangeklede stijlkamers

  • 5-gangen kerstdiner in de authentieke landhuis op Eerste of Tweede Kerstdag

  • Vuurkorven voor het roosteren van marshmallows in de middag

  • Gratis parkeren en wifi

vanaf 114,50 per persoon op basis van twee personen per kamer.

3-daags kerstavond arrangement

Lekker lang weg? U kunt ook kiezen voor een extra overnachting op Kerstavond. Deze avond serveren wij geen kerstdiners maar is het wel mogelijk te reserveren in ons restaurant op basis van a la carte. vanaf 167,- per persoon op basis van twee personen per kamer.

Check-in is mogelijk vanaf 14.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out.

reserveer kerstarrangement

Aanbiedingen

20,- korting op seizoensarrangement

Geldig: 16 Nov 2018 - 28 Dec 2018

Maak kennis met deze nieuwe Erfgoed Logies locatie en ontvang 20,- korting bij reservering van het seizoensarrangement. Dit arrangement is incl. ontvangst met lokale lekkernij, 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica, uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa en 2-gangen diner op de dag van aankomst.

Ga naar huizebergen.nl en reserveer met promotiecode erfgoedlogies. Normaal vanaf 149,- per verblijf.

Geldig van 16 november 2018 t/m 28 februari 2019 op basis van beschikbaarheid.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek