Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Landgoed Huize Bergen


Onvergetelijke ontmoetingen

Landgoed Huize Bergen ligt verscholen in een prachtig park van zeven hectare aan de rand van Vught en niet ver van het centrum van Den Bosch.

Hotelkamers vindt u in diverse gastenverblijven op het landgoed. Zo kunt u overnachten onder de authentieke klok van het monumentale Koetshuis (1916), waar acht comfort hotelkamers en één suite in gevestigd zijn. Op de plaats waar vroeger kassen vol tropische planten stonden staat nu de Botanica met 32 deluxe hotelkamers en zeven entresol suites. De hotelkamers zijn gerealiseerd in 2017 en geïnspireerd op de rijke collectie orchideeën van de voormalig landgoedbewoonster.

Ontbijt, lunch en diner worden geserveerd in authentieke stijlkamers in het monumentale landhuis. Hier is ook de stijlvolle Salon waar u kunt genieten van een hapje en een drankje bij de open haard. In de zomermaanden nodigt het park en staat het prachtige terras uit.

Type

Boutique Hotel

Max. capaciteit 50
Landgoed Huize Bergen Vught, Noord-Brabant

Vught biedt verschillende bezienswaardigheden zoals NM Kamp Vught, Fort Isabella en Kasteel Maurick. In de nabij gelegen historische binnenstad van Den Bosch vindt u tal van leuke winkels, unieke boetiekjes, cafés en musea. De Loonse en Drunense Duinen en de Vughtse Heide zijn makkelijk per fiets te verkennen.

Historie

Landgoed Huize Bergen is in 1916 gebouwd in opdracht van de familie Fentener van Vlissingen. In 1927 nam dochter Charlotte samen met haar man Willem van Beuningen intrek in het woonhuis. Bij de verkoop van het landgoed in 1949 had Charlotte één wens, dat het landgoed een maatschappelijk doel zou dienen. Deze wens wordt vandaag de dag nog steeds vervuld. Opbrengsten van het hotel komen ten goede aan ideële doelen via de Joannes Bosco Stichting.

Landgoed Huize Bergen Kim Geurts
Glorieuxlaan 1
5261 SG Vught
Noord-Brabant
Nederland
+31 73 6580400 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Landgoed Huize Bergen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

€ 94,- tot € 159,- per kamer of suite per nacht op basis van twee personen, inclusief ontbijt.

Arrangementen

2-daags seizoensarrangement

Winkelen in het centrum van Den Bosch, bezoek het Museumkwartier of fiets naar de Brabantse Sahara namelijk de Loonse en Drunense Duinen. Er is meer dan genoeg te ontdekken in het buitengebied van Den Bosch.


 • Ontvangst met lokale lekkernij

 • 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in de Botanica

 • Uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa

 • 2-gangen diner op de dag van aankomst

 • Gratis parkeren en wifi

 • Geen reserveringskosten

vanaf € 84,50 per persoon op basis van twee personen

Check-in is mogelijk vanaf 14.00. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out.

Hotelkamers

Al onze hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. U overnacht met dit arrangement in onze Deluxe hotelkamers in gastenverblijf de Botanica.2-daags kerstarrangement

Het lijkt nog ver weg, maar voor u het weet is het zover... Kerst! Heeft u dit jaar
zin een zorgeloze Kerst? Kom dan genieten op ons landgoed in Brabant.

Ontspannen met een warme drank bij de haard, een voortreffelijk 5-gangen kerstdiner in het monumentale landhuis en in de ochtend genieten van het kerstontbijt een sfeervolle stijlkamers.

Vier de feestdagen bij Landgoed Huize Bergen!

2-daags kerstarrangement


 • Ontvangst met winterse lekkernij

 • Overnachting in een tweepersoons hotelkamer

 • Gratis upgrade naar een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica

 • Uitgebreid kerstontbijt in de authentieke Villa

 • 5-gangen kerstdiner in het sfeervolle restaurant, aanvang 18:00 uur

 • Vuurkorven voor het roosteren van marshmallows in de middag

 • Geen reserveringskosten en gratis parkeren en wifi

vanaf € 122,50 per persoon op basis van twee personen

reserveer kerstarrangement

Check-in is mogelijk tussen 14.00 en 22.00 uur. Wij vragen u op de dag van vertrek voor 11.00 uur uw sleutel weer in te leveren voor check-out.

Ontbijt & lunch

In het monumentale landhuis kunt u terecht voor ontbijt, lunch en de sfeervolle Salon. Voor de liefhebber zijn er spelletjes beschikbaar en in de middag branden de vuurkorven op het bordes.

Kerstdiner

In de avond kunt u genieten van een 5-gangen kerstdiner in het monumentale landhuis. Wij verwelkomen u graag aan tafel tussen 17.30 en 18.00 uur voor aanvang van het diner om 18.30 uur.

Hotelkamers

De hotelkamers zijn gesitueerd in gastenverblijven op het landgoed. Reserveert u dit kerstarrangement direct bij Landgoed Huize Bergen of via Erfgoed Logies dan ontvangt u een upgrade naar een deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica.

Kerstavond

Wilt u uw verblijf verlengen met een extra overnachting op Kerstavond of juist langer blijven na de feestdagen neem dan contact op met onze afdeling reserveringen via 073 658 04 00 voor de actuele beschikbaarheid.

Op kerstavond is het restaurant van het hotel echter gesloten. Gelukkig zitten er in de directe omgeving genoeg restaurants. 3-daags Vincent van Gogh arrangement

Beleef het verhaal van Vincent van Gogh door de ogen van zijn intimi. Combineer een bezoek aan de tentoonstelling in het Noordbrabants museum met een overnachting.

Het 3-daags Vincent van Gogh arrangement is te reserveren van 21 september 2019 t/m 12 januari 2020 in verband met de tentoonstelling. Het museum is op maandag gesloten.

3-daags Vincent van Gogh arrangement


 • 2 x overnachting met ontbijt

 • Deluxe tweepersoonskamer in gastenverblijf de Botanica

 • 1 x 3-gangen diner in de monumentale Villa

 • Entree tickets voor de tentoonstelling Van Goghs intimi in Het Noordbrabants Museum

 • Inclusief Audiotour

 • Van Gogh fietsroutekaart - editie Helvoirt en 's-Hertogenbosch

vanaf 149,- per persoon op basis van twee personen.

reserveer het arrangement

Hotelkamers

Alle hotelkamers zijn gesitueerd in verschillende gastenverblijven op het landgoed. Met dit arrangement overnacht u in een Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica.

Ontbijt, lunch & diner

Ontbijt wordt geserveerd in de centraal gelegen monumentale Villa ook ontvangen wij u graag in restaurant voor lunch en diner. Wilt u in alle rust genieten van een drankje, dan staan wij voor u klaar in de sfeervolle Salon.


Aanbiedingen

20,- korting op seizoensarrangement

Geldig: 23 Oct 2019 - 1 Dec 2019

Kom genieten in Brabant en ontvang € 20,- korting bij reservering van het seizoensarrangement of € 10,- korting op het asperge arrangement.

Het seizoensarrangement bestaat uit ontvangst met lokale lekkernij, 1 x overnachting in tweepersoons Deluxe hotelkamer in gastenverblijf de Botanica, uitgebreid ontbijt in de monumentale Villa en 2-gangen diner op de dag van aankomst.

U reserveert het seizoensarrangement al vanaf 74,50 per persoon.

Ga naar de website van Landgoed Huize Bergen via www.huizebergen.nl en reserveer eenvoudig met de promotiecode: erfgoedlogies .

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek