Stuur een reserveringsverzoek

B&B Emma Ln


Want gastvrijheid moet in het bloed zitten

Oprechte gastvrijheid moet in het bloed zitten en dat is bij deze gastvrouw zeer zeker het geval. Haar B&B is één groot warm bad. Van ontvangst tot ontbijt tot ‘wat kunnen we vandaag eens ondernemen’ en ‘waar kunnen we terecht voor een fijne lunch of diner’: je hoeft er eigenlijk niet eens om te vragen.

En dan over de ligging, want die is best ideaal te noemen. Aan het Vondelpark in Amsterdam oud-zuid, met de grote musea op wandelafstand en een overdaad aan (chique) winkels, terrasjes, restaurants en kroegjes in de buurt.

Twee tweepersoonskamers zijn er en het wordt vast nog moeilijk om te kiezen welke je voorkeur heeft. Allebei compleet en met een fijne badkamer, zitje binnen en (privé) zitje buiten, goede bedden en mooie aankleding en verder alles wat wenselijk is en zelfs nog een beetje meer dan dat. Eén kamer is in het souterrain en de andere op de eerste verdieping waar je met een lift kunt komen.

Het ontbijt krijg je op je kamer geserveerd en daarbij mag je gerust van tevoren je voorkeuren opgeven. En mocht je de dag liever met een kopje koffie beginnen en buiten de deur ontbijten: er zijn meer dan genoeg mogelijkheden. Ook weer op loopafstand en zonder uitzondering met zoveel te kijken dat je bijna zou vergeten om te eten.

Type

B&B

Max. capaciteit 4
B&B Emma Ln Amsterdam, Noord-Holland

B&B Emma Ln ligt aan het Vondelpark waar altijd wat te beleven en te zien valt en aan een van de meest rustige en statige lanen van Amsterdam Oud-Zuid. Alle grote musea (het Rijks, Van Gogh en Stedelijk) wachten op wandelafstand. Evenals de chique winkels van onder meer de P.C. Hooftstraat en de Cornelis Schuytstraat en een keur aan terrasjes, restaurants en kroegjes. Daarbij stopt de tram naar het centrum er ongeveer voor de deur.

Historie

De B&B zetelt in een rijksmonument uit begin vorige eeuw dat is gebouwd in Amsterdamse School stijl. Originele elementen bleven in de loop van de tijd prachtig bewaard terwijl het aan modern comfort allesbehalve ontbreekt.

B&B Emma Ln Annelize Bisterbosch
Emmalaan 8
1075 AV Amsterdam
Noord-Holland
Nederland
+31 6 53324546
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Emma Ln
Echt een super fijn verblijf (5/5) Geplaatst op 2020-08-09

We hebben heel erg genoten van ons verblijf bij B&B Emma Ln. Alles was tot in de details verzorgd en de gastvrijheid van Annelize is in alles voelbaar.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Van € 320,- tot € 370- voor 2 nachten op basis van 2 personen, exclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek