Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

L'Auberge Damhotel


Bekroond restaurant

Het hotel heeft 11 prachtige en comfortabele kamers waaronder vier bruidssuites. Hoewel alle kamers hun eigen stijl en sfeer hebben, zijn ze zonder uitzondering rijk gedecoreerd en voorzien van alle mogelijke faciliteiten. De kamers aan de voorzijde zien uit over de Keizersgracht .

Het restaurant is bekroond door de gerenommeerde restaurantgids ‘Lekker’ en door het prestigieuze Gault Millau. Het aperitief wordt hier geserveerd bij de grote, authentieke schouw. De chef en zijn brigade verrassen met steeds wisselende specialiteiten die met louter dagverse ingrediënten zijn bereid en waarvoor de seizoenen een leidraad zijn. Bij mooi weer wordt er geserveerd op het grote terras aan de gracht.

Voor vergaderingen en festiviteiten zijn er volop faciliteiten en verschillende zalen.

Type

B&B, Boutique Hotel, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 22
L'Auberge Damhotel Edam, Noord-Holland
De historie van Edam gaat terug tot de 12e eeuw. De statige panden aan de schilderachtige grachten, de vele kaaspakhuizen en de oude straatjes, steegjes en bruggetjes, getuigen nog steeds van de welvaart die het stadje toen groot maakte. In het Edams Museum, de Kaaswaag, de Grote Kerk en de Speeltoren wordt dat rijke verleden tot leven gebracht. In juli en augustus wordt iedere woensdag een originele, folkloristische kaasmarkt gehouden. De Zaanse Schans, een karakteristieke woonbuurt bestaande uit goed geconserveerde houten huizen en windmolens uit de 17e en 18e eeuw, is 25 km verderop. Het Zuiderzeemuseum van Enkhuizen 35 km. Amsterdam, Volendam, Marken en Monnickendam liggen eveneens op een steenworp afstand. Historie De nijvere handel in kaas maakte Edam al veel eeuwen geleden tot een welwarend stadje waar zuivelhandelaren vanuit alle hoeken van het land neerstreken om hun waar aan te bieden. Waar nu het Damhotel zetelt, stond in de 16e eeuw al een herberg die vooral dienstdeed als botermarkt en onderdak bood aan handelaren die van verre kwamen.
L'Auberge Damhotel Ingrid en Richard Plat
Keizersgracht 1
1135 AZ Edam
Noord-Holland
Nederland
+31 299 371766 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van L'Auberge Damhotel

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 125,- tot € 175,- per kamer, inclusief ontbijt.

Arrangementen

Gastronomisch arrangement

2-daags Gastronomisch Arrangement

Een prachtige gastronomische proeverij door de menukaart heen met bijpassende wijnen, koffieservies met huisgemaakte lekkernijen, een overnachting in een romantische kamer en een heerlijk ontbijt.

Romantische kamer € 135,00 p.p.* ex. toerist. bel. €. 1.75 p.p.p.d.

Alle kamers zijn ingericht met romantisch meubilair en zijn voorzien van tv, internetaansluiting en een badkamer met bad/douche en toilet.

Bruidssuite € 145,00 p.p.* ex. toerist. belast. €. 1.75 p.p.p.d.

Een romantische kamer met een tweepersoonsbed, een tv en een moderne badkamer met tweepersoonsbad en toilet.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek