Stuur een reserveringsverzoek

De Beiert


BIj het bekende Landgoed Twickel

Midden in het Twentse coulisselandschap vind je de Beiert: een bijzondere B&B waar je bijzonder goed tot rust komt in één van de vier luxe kamers. Al deze kamers hebben hun eigen sfeer. Ze zijn elk voor twee personen, voorzien van een eigen badkamer met douche en toilet en ingericht met een comfortabele boxspring met verenbed en donzen dekbedden.

Voor gemeenschappelijk gebruik is er een complete keuken en de ruime 'Gelagkamer' met uitzicht over het Twentse landschap. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd en er is een houtkachel om lekker bij te kruipen. Deze ruimtes maken de Beiert ook uitermate geschikt als vakantiehuis voor een groep van maximaal acht gasten.

Type

B&B, Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 8
De Beiert Ambt-Delden, Overijssel

Vanuit de B&B wandel je zo naar het befaamde landgoed Twickel of fiets je naar (Ambt) Delden, Diepenheim of het kunststadje Ootmarsum. Er zijn diverse wandel- en fietsroutes in de omgeving en goede fietsen zijn ter plekke beschikbaar. Al staat de gastvrouw erop dat je voor vertrek eerst even aanschuift voor een kop koffie met échte Twentse koek. 

Historie

Vroeger was deze boerderij van de ouders van gastvrouw Lieke. In het voorjaar van 2015 opende zij hier haar royale B&B waar haar familiegeschiedenis helemaal tot leven komt. In 1841 werd aan haar overgrootouders namelijk al grond vergund om op deze plek een ‘herbergh’ te starten voor reizigers van de oude postkoetsroute die hier vlak langs liep. Alleen kozen haar overgrootouders ervoor een boerenbedrijf te starten. Meer dan anderhalve eeuw later zijn de plannen van destijds toch nog gerealiseerd en dat is goed nieuws voor de gasten van de Beiert.

De Beiert Lieke Olthof
Kuipersweg 9
7495 TV Ambt-Delden
Overijssel
Nederland
+31 6 237 10 101
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Beiert

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Voor groepen tot 8 personen op basis van zelfverzorging € 660,- voor 2 nachten, inclusief gebruik beddengoed, handdoeken, keuken en toeristenbelasting.
  • Als B&B vanaf € 87,- per nacht voor 2 personen inclusief ontbijt.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek