Stuur een reserveringsverzoek

Slapen bij de Prinsen van Zenderen


Prinsheerlijk

Waar ooit de basisschool van Zenderen huisde vind je nu wijnkoperij de Prinsen, met boven de winkel een luxe appartement om met z’n tweetjes heerlijk in te verblijven. Het is er authentiek en karakteristiek, met oude gebinten en sfeervolle dakramen, maar alle mogelijk comfort is er aanwezig. Zoals daar zijn een heerlijke keuken, fijne douche, grote bank en een eet/werktafel.

In de tuin van de Wijnkoperij staat je eigen terras waar je zowel van de zon kunt genieten als van de schaduw van de 150 jaar oude eikenboom.

Je komt bij het appartement via de trap wat wil zeggen dat mensen die slecht ter been zijn hier minder op hun plek zijn.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 2
Slapen bij de Prinsen van Zenderen Zenderen, Overijssel

Zenderen is een klein dorp in het prachtige Twente van waaruit je eindeloos kunt fietsen en wandelen (in overleg fietsverhuur beschikbaar). Binnen no time ben je in het mooie Twickel nabij Delden. De Noordoost-Twente-route pak je in de buurt op. Ook voor wandelaars is het een super uitvalsbasis met veel wandelroutes waaronder het marskramerspad. Op 18 km rijden ligt het prachtige kunststadje Ootmarsum en voor wie uit eten wil zijn er tal van mogelijkheden in Almelo, Borne en Enschede. Een supermarkt en bakker vind je in Almelo of Borne op 5 km afstand.

Historie

Het historische pand waarin het appartement is gevestigd werd oorspronkelijk gebouwd als basisschool. Sinds 1996 vind je op de begane grond een wijnkoperij en sinds 2022 een vakantieappartement op de etage.

Slapen bij de Prinsen van Zenderen Floor Driessen
Hoofdstraat 34
7625 PE Zenderen
Overijssel
Nederland
+31 6 44708078
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Slapen bij de Prinsen van Zenderen

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 100,- per nacht, excl. ontbijt

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek