Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c
Boek mij!

Bi’j de Watermölle


Suites en bekroond restaurant

De vijf luxe suites zijn even ruim als intiem en ademen een robuust Twentse stijl, compleet met oude bielsen en gebinten. De badkamers zijn voorzien van bad en douche en alle moderne faciliteiten zijn standaard. 

In het restaurant, dat door Michelin is bekroond met een Bib Gourmand, is de open keuken het heerlijke middelpunt. Huub Wolferink en zijn team munten uit in streekspecialiteiten, die met eerlijke producten en toewijding worden bereid en waarvoor de seizoenen een leidraad zijn. In de serre staan de gedekte tafels rond de open haard. In de zomer wordt er geserveerd op het grote terras met uitzicht op de oude molen en de natuur rondom.

('s Maandags gesloten)

Type

B&B, Boutique Hotel

Max. capaciteit 10
Bi’j de Watermölle Haaksbergen, Overijssel

Bi’j de Watermölle ligt midden in de prachtige Twentse natuur, met een overdaad aan wandel- en fietsmogelijkheden (fietsen zijn ruim voorhanden en gratis te gebruiken!). Op loopafstand is een tropisch zwembad. In het centrum van Haaksbergen, dat op een steenworp afstand ligt, kan worden gewinkeld. Museum Buurt Spoorweg onderhoudt nog regelmatig historische treindiensten op een lokaalspoorlijn tussen Haaksbergen en Boekelo. Hengelo en Enschede zijn in een kwartier per auto te bereiken.
Op een paar honderd meter ligt Golfbaan het Langelo (9 holes).

Historie

In de zomer van 1990 werd bij de eeuwenoude Oostendorper watermolen (anno 1548) de horecadraad weer opgepakt. Om de voormalige theeschenkerij tot heerlijk restaurant te restaureren en ervoor te zorgen dat dit perfect zou harmoniëren met de overige historische gebouwen, werden louter authentieke bouwmaterialen en oude bouwtechnieken gebruikt en toegepast. Een decennium later werd de 16e eeuwse vakwerkschuur bij het restaurant getrokken en tot intiem en luxe hotel verbouwd. Alle vijf de heerlijke suites kijken uit op watermolen, die tot op de dag van vandaag verschillende soorten meel produceert en verkoopt.

Bi’j de Watermölle Huub en Ine Wolferink
Watermolenweg 3
7481 VL Haaksbergen
Overijssel
Nederland
+31 53 5729250
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Bi’j de Watermölle
Beoordeling over Bi’j de Watermölle (4/5) Geplaatst op 2012-03-27

Beoordeling over Bi’j de Watermölle (4/5) Geplaatst op 2012-02-26

Beoordeling over Bi’j de Watermölle (3/5) Geplaatst op 2010-06-28

Beoordeling over Bi’j de Watermölle (4/5) Geplaatst op 2010-04-05

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 120,- per suite per nacht op basis van twee personen inclusief ontbijt.
  • ('s Maandags gesloten)

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Boek mij!