Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

B&B Mössems


Met theeschenkerij

Vier fijne B&B kamers zijn er. Twee op de begane grond, met hoog-laag bedden en dus volledig geschikt voor mindervaliden, een op de tweede verdieping en een, het pronkstuk van Mössems, verdeeld over twee verdiepingen. Met badkamer en slaapgedeelte op de begane grond en een woonkamer met plek voor twee extra bedden op de verdieping. Verder zijn alle kamers ruim, met een aparte zithoek, privé badkamer en mooi uitzicht over de omgeving. In totaal is er riant ruimte voor tien gasten en die zal het aan niets ontbreken.

Naast de Bed & Breakfast is er een authentieke theeschenkerij met diverse theesoorten van verse kruiden. De high tea is hier een feest en in de zomer kan er volop worden genoten op het terras.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
B&B Mössems Denekamp, Overijssel

Twente is hier op zijn mooist – met volop fiets- en wandelmogelijkheden - en het historische stadje Ootmarsum nabij. Restaurantjes zijn er eveneens genoeg en ook de golfmogelijkheden zijn talloos.

Historie

De geschiedenis van dit erf gaat terug tot 1675. De B&B is gevestigd in een graanschuur met een typisch Twentse knik in het dak. De schuur werd gebouwd op de oude fundamenten en bij de bouw werden de authentieke gespanten gebruikt.

B&B Mössems Sylvia Roepe
Lattropperstraat 99
7591 PH Denekamp
Overijssel
Nederland
+31 541 241684 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van B&B Mössems

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 87,- tot € 108,- voor twee personen, inclusief ontbijt.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek