Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

De Hazenhof


Uniek boshuisje op eeuwenoud landgoed

In 2017 verruilden Steven en Charlotte hun stadse bestaan voor het buitenleven. Dat leven speelt zich af op het grandioze, eeuwenoude landgoed Singraven. Huis Singraven, met haar prachtige tuinen en arboretum, ligt aan het eind van de oprijlaan. Het unieke boshuisje, dat werd ingericht als gastenverblijf, ligt verscholen onder een paar immense eiken.

De Hazenhof is comfortabel ingericht voor vier personen. Met een badkamer en volledig uitgeruste keuken, knusse bedstee voor twee personen, eethoek, gezellige zithoek bij de open haard en een ruim tweepersoonsbed op de vide.

Na een lange dag buiten wacht in De Hazenhof de open haard die desgewenst kan worden gestookt met zelf gekloofd hout. 's Avonds kunt u - in overleg - bij Steven en Charlotte in hun poortwachtershuis aanschuiven voor het diner met lokale producten. Dat zal u niet tegenvallen. Want in Amsterdam, waar de eigenaren eerst een restaurant hadden, waren hun kookkunsten vermaard. Maar er kan natuurlijk ook zelf worden gekookt of gebarbecued.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 4
De Hazenhof Denekamp, Overijssel

De natuur van het golvende coulisselandschap van Twente nodigt tot eindeloos fietsen of wandelen. Vanuit het boshuisje fietst u bovendien ook zo naar het kunstenaarsstadje Ootmarsum of naar natuurgebied 't Lutterzand. Restaurants zijn er in de omgeving te kust en te keur. Bij de buren kunt u terecht voor een stukje eerlijk vlees of groenten direct van het landgoed.

Historie

Het landgoed is eeuwenoud. Zo ook Huis Singraven. Het oude boshuisje werd prachtig gerenoveerd tot gastenverblijf tot vier personen.

De Hazenhof Steven de Haer & Charlotte Spanjaard
Kasteellaan 2
7591 PT Denekamp
Overijssel
Nederland
+31 541 725090 of + 31 6 25178112 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Hazenhof

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

De Hazenhof is te huur per (lang) weekend, midweek of week.

  • Vanaf € 300,- per weekend.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek