Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

De Kouterhoeve


Voor elk wat wils

De Kouterhoeve dateert van na WOI en is inmiddels geheel gerestaureerd.

Voor gasten wachten twee ruime vierpersoons gastenverblijven/studio's. Allebei met een zithoek met smart tv, badkamer met grote inloopdouche, eetgelegenheid met koelkast en een tweepersoons waterbed. Tevens is er voor elke studio een privéterras met uitzicht op de zonsondergang. Vanuit de kamers kunt u de Kerrie Hill schapen, Doornikse Krieltjes, zijdehoenders, scharrelkippen en Schotse Hooglanders bewonderen die rondom scharrelen.

Op de begane grond zijn voor gemeenschappelijk gebruik van de gasten een keuken, bar, eethoek en pooltafel. Verder zijn een wasmachine en droger ter beschikking.

Een vergaderzaal tot 12 personen, gelegen op het gelijkvloers, kan ook afgehuurd worden.

Type

B&B, Vakantiehuis

Max. capaciteit 8
De Kouterhoeve Moorslede, West-Vlaanderen

Hoewel de ligging van de hoeve, zo tussen de kouters (akkers) en velden, uiterst rustig is, wachten interessante bezoekplaatsen in Passendale (Tyne Cot Cimetary, Common Wealth War graves, Flanders Fields museum, brouwerij de Kazematten, Memorial Museum Passchendaele en Hill 62 trenches) op fietsafstand. Daarbij onderneemt u vanuit de Kouterhoeve met een gemak een uitstapje naar Ieper, Roeselare, Kortrijk, Lille, Moorslede en Brugge. In de directe omgeving zijn verschillende goede restaurants.

Historie

De Kouterhoeve is deel van een unieke tweelinghoeve, die opgebouwd werd net na WOI als onderdeel van de grote wederopbouw in deze regio, waar bijna alles verwoest was. Moorslede ligt naast Passendale en Zonnebeke en vlak bij Ieper. De tweelinghoeve is geregistreerd als architecturaal beschermd. De architect, Ernest Apers, was een van de architecten die zich met de heropbouw van de stad Roeselare en de regio eromheen mochten bezighouden.

De Kouterhoeve Linsey Debosschere
Kouterweg 66
8890 Moorslede
West-Vlaanderen
België
+32 485 88 94 04 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van De Kouterhoeve

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 86,- per nacht bij een verblijf van minimaal 2 nachten. € 78,- per nacht met minimum van 4 nachten
  • Het ontbijt is optioneel: € 12,- per persoon voor een uitgebreid ontbijt 

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek