Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Gasterij d'Ouwe Pastorie


B&B met T-tuin

In het centrum van Wolphaartsdijk staat, bijna naast het idyllische Nicolauskerkje, d’ Ouwe Pastorie. Op de eerste etage van dit statige pand zijn drie luxe kamers met voor iedere kamer een eigen badkamer. De kamers zijn licht en ruim, bieden genoeg bergruimte en een zitje. Het slaapcomfort is top. Kamer 3, de kamer van de dominee, is de grootste. Hier kan desgewenst een kinderbedje worden bijgeplaatst. De en suite badkamer heeft een dubbele wastafel, een inloopdouche met massagepaneel, een vrijstaand ligbad en een ruime sauna.

Het ontbijt komt ter tafel in de ontbijtkamer. Op verzoek wordt er een lunchpakket bereid of een diner bereid.

In de T-tuin kunnen tal van tosti’s, verse bolussen en appeltaart worden genoten. De T-tuin is in de zomer dagelijks geopend en buiten het seizoen op vrijdag, zaterdag en zondag. Op mooie dagen staat het terras in de voortuin ter beschikking. Voor gasten van de B&B is er ook een terras in de achtertuin.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
Gasterij d'Ouwe Pastorie Wolphaartsdijk, Zeeland

Zeeland staat voor zon, zee, strand en duinen. Voor eindeloos wandelen en fietsen (in dit geval rond het Veerse Meer). Gasten van d’Ouwe Pastorie kunnen ook een bezoek brengen aan de Vlindertuin van Kwadendamme, de stoomtrein van het nabijgelegen Goes naar Hoedekenskerke nemen of parachutespringen. Rotterdam, Breda en Antwerpen zijn vlot bereikbaar.

Historie

Diederik en Marjan Geijs keerden in 2015 terug naar hun geboortegrond in Zeeland en betrokken hier de oude pastorie in Wolphaartsdijk. De pastorie werd in aan het begin van de vorige eeuw gebouwd. De eerste dominee die er woonde was Ds. Mantz. Dit is nog te zien aan de eerste steen die gelegd is door zijn dochter Eva. D'Ouwe Pastorie is een huis met verhalen. Met de opening van de bed and breakfast en T-tuin, zullen er ongetwijfeld talloze nieuwe verhalen aan de historie worden toegevoegd.

Gasterij d'Ouwe Pastorie Diederik en Marjan Geijs
Hoofdstraat 12
4471 AJ Wolphaartsdijk
Zeeland
Nederland
+31 6 28164600 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Gasterij d'Ouwe Pastorie

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • € 85,- tot € 115,- per kamer per nacht, inclusief ontbijt.

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek