Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Residentie Villa de Wael


Victoriaans met een vleugje barok

Residentie Villa de Wael is een exclusieve Bed & Breakfast met vier sfeervolle luxe kamers en 1 luxueuze suite. De kamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping van de villa. Twee kamers zijn aan de voorzijde en kijken uit op het badhotel de twee kamers aan de achterzijde bieden uitzicht op de prachtige grote tuin. De suite is aan de voorzijde op de begane grond en beschikt over een extra eigen ingang en een beschut terrasje aan de voorzijde. Alle badkamers zijn ingericht met exclusief Engels sanitair van St. James.

In de salon van de villa is de ontbijtruimte waar een heerlijk ontbijtbuffet wordt geserveerd. De inrichting is stijlvol de kleuren zijn rijk de inrichting voornamelijk victoriaans met een vleugje barok.

Type

B&B

Max. capaciteit 10
Residentie Villa de Wael Domburg, Zeeland

Domburg ligt direct aan zee aan de noordwest kust van het schiereiland Walcheren. Aan de rand van het dorp strekt zich een groot bosgebied uit dat De Manteling wordt genoemd. Ook grenst Domburg aan een schitterend duinlandschap. Het spreekt dat velen Domburg als een favoriete badplaats hebben gekozen. Enerzijds vanwege de unieke combinatie van duinen strand zee en bossen anderzijds vanwege de winkels en de vele soorten restaurants met hun terrassen waar het heerlijk genieten is.

Historie

De villa werd in 1883 gebouwd voor Jonkheer Henri Eduard Boddaert. In 1903 werd het huis grondig verbouwd en werden art nouveau/jugendstil elementen toegevoegd. Het behoort daarmee tot de moderne rijksmonumenten. De oorspronkelijke neo-empire stijl bleef in enkele vertrekken bewaard.

Residentie Villa de Wael Fam. Joep and Trudie de Pont
Domburgseweg 6
4357 BB Domburg
Zeeland
Nederland
+31 653550243 Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Residentie Villa de Wael

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

Vanaf € 110,- per nacht op basis van 2 personen en inclusief ontbijt

Details

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek