Hoeve Plantlust/The Old Farmhouse


Drie vakantiehuizen op uniek domein

Hoeve Plantlust is een prachtig privédomein met drie verrukkelijke vakantiehuizen op een unieke locatie tussen twee weilanden. Het domein ligt vlakbij het dorpje Oostkapelle en ziet prachtig uit op het Walcherse boerenland.

The Old Farmhouse biedt ruimte tot tien gasten. De inrichting is stijlvol en industrieel en er is een groot privé terras en voldoende parkeergelegenheid.

De keuken van The Old Farmhouse is uitgerust met een extra brede inductieplaat, afwasmachine, ijskast, vriezer, oven, combimagnetron en een koffienis. 

De living zijn onderverdeeld in meerdere zithoeken, er zijn houtkachels en vloerverwarming, televisie en uiteraard heeft elk huis meerdere slaapkamers en verschillende badkamers.

Type

Vakantiehuis, Groepsaccommodatie

Max. capaciteit 10
Hoeve Plantlust/The Old Farmhouse Oostkapelle, Zeeland

Het centrum van Oostkapelle is eenvoudig lopend te bereiken (2 km). Behalve een grote supermarkt, een bakker en een goede visboer zijn er verschillende restaurants en een aantal leuke winkeltjes. Het domein ligt ook vlakbij het fraaie strand en de duinen van Oostkapelle. Via prachtige natuurgebieden als de ‘Mantelinge’ en ‘Oranjezon’ bereikt u de stille stranden. Daarnaast zijn Domburg, Veere, Zoutelande en Middelburg makkelijk bereikbaar.

Historie

Hoeve Plantlust, die meer dan twee eeuwen oud is en tot één van de belangrijkste boerenbedrijven op Walcheren behoorde, is volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een idyllisch vakantie-domein met drie bijzondere en zeer ruime vakantiehuizen.

Hoeve Plantlust/The Old Farmhouse Karien Evers
Wijkhuijsweg 2
4356 RC Oostkapelle
Zeeland
Nederland
+31 6 45748635
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Hoeve Plantlust/The Old Farmhouse

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

 

Vier personen zullen zich verloren voelen in deze formidabele huizen.

Derhalve kunnen groepen van minder dan tien gasten beter uitzien naar een alternatief.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's