Stuur een reserveringsverzoek

Elderflour


Heerlijk overnachten in historisch Schiedam

In dit voormalig koetshuis aan het water kun je niet alleen slapen, er wordt ook dagelijks vers zuurdesembrood gebakken, gemaakt met meel van de Schiedamse molens. Ontbijt wordt geserveerd op de kamer, met uitzicht op een van de hoogste molens ter wereld, De Walvisch. 

Elderflour heeft twee vertrekken, elk met een eigen slaapkamer, badkamer en woonkamer met eettafel en zithoek. De bovenste kamer is verdeeld over twee etages met de woonkamer, badkamer en wc op de 3e etage en de slaapkamer op de 4e etage. Op beide kamers is een televisie aanwezig, een koelkast en een koffiemachine. 

Type

B&B

Max. capaciteit 4
Elderflour Schiedam, Zuid-Holland

Er valt in Schiedam genoeg te ontdekken. Elderflour zit precies tussen de Jenevermusuem en de Stedelijk Museum Schiedam in. De fluisterboot stopt voor de deur, Rotterdam is slechts 15 minuten verderop en op loopafstand van de B&B zijn meerdere restaurants en cafes waar heerlijk gegeten en gedronken kan worden. Ook is er de mogelijkheid om een fiets te huren om mooie tochten te maken door de polders en langs de oude boerderijen van Midden-Delfland. 

Historie

Het pand waarin Elderflour is gevestigd ligt naast het Jenevermuseum en werd eind 18e eeuw gebouwd als koetshuis voor het naastgelegen woonhuis. Door de jaren is het pand in gebruik geweest als stokerij, vishandel, koffiebranderij en woonhuis. Sinds 2014 heeft het de invulling van een Bed & Breakfast. 

Elderflour Robert Steendijk en Libby van Dalen
Lange Haven 78
3111 CH Schiedam
Zuid-Holland
Nederland
+31 10 2367232
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Elderflour
Sfeervol en ontspannen (5/5) Geplaatst op 2017-07-29

Wat hebben wij genoten van deze bijzonder sfeervolle locatie op een prachtige plek in Schiedam! De gastvrouwen zijn hartelijk en geven goede tips om te gaan ondernemen. Het ontbijt met biologische streekproducten is heerlijk. Tip: Neem vanaf Schiedam de watertaxi naar hotel New York in Rotterdam en verken vanaf daar de mooie havenstad.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Maandag t/m donderdag € 85,- per nacht exclusief ontbijt.
  • Vrijdag t/m zondag € 95,- per nacht exclusief ontbijt.
  • Ontbijt met versgebakken zuurdesembrood en streekproducten: € 12,50 p.p.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's

Stuur een reserveringsverzoek