Jeneverlogies


Slapen in jeneversferen

Pal naast het Jenevermuseum, op een unieke plek met één van de allermooiste uitzichten van historisch Schiedam, wacht B&B Jeneverlogies met twee moderne, ruime en comfortabele gastenverblijven in een historische setting.

Beiden gastenverblijven bestaan uit een twee aparte kamers en een complete badkamer. De zitkamers zien prachtig uit op het water aan de voorkant, terwijl de slaapkamers rustig gelegen zijn aan de achterzijde. Het logies op de eerst etage is geschikt voor twee personen, terwijl het logies op de bovenste verdiepingen plek biedt tot maximaal vier gasten. TV en wifi zijn aanwezig.

Op de begane grond is een ambachtelijk bakkerszaakje, waar gasten een ontbijt of lunch van streekproducten kunnen gebruiken (ook is het mogelijk een lunchpakket mee te nemen). Het brood wordt met veel liefde door Zorgbakkerij Het Blauwe Hek uit Naaldwijk gemaakt met het meel van de eigen molens in Schiedam. Zo komen jenever en brood op een logische plek bij elkaar.

Type

B&B

Max. capaciteit 6
Jeneverlogies Schiedam, Zuid-Holland

De historische binnenstad van Schiedam biedt musea, galeries, theater, verschillende restaurants en kroegjes en winkels. Rotterdam ligt bovendien op een steenworp afstand.

Historie

Het pand waarin Jeneverlogies is gevestigd ligt naast het Jenevermuseum en werd in 1769 gekocht door de toen nog jonge Martinus van der Schalk die hier een pakhuis en erf stichtte en begon met het stoken van moutwijn. Na verschillende experimenten, verbouwingen en een aantal wisselende eigenaren, werd de lange branderstraditie vanaf 1996 voortgezet door de branderij van Het Jenevermuseum.

Jeneverlogies Alwine van Winsen
Lange Haven 78
3111 CH Schiedam
Zuid-Holland
Nederland
+31 10 2367232
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van Jeneverlogies
Sfeervol en ontspannen (5/5) Geplaatst op 2017-07-29

Wat hebben wij genoten van deze bijzonder sfeervolle locatie op een prachtige plek in Schiedam! De gastvrouwen zijn hartelijk en geven goede tips om te gaan ondernemen. Het ontbijt met biologische streekproducten is heerlijk. Tip: Neem vanaf Schiedam de watertaxi naar hotel New York in Rotterdam en verken vanaf daar de mooie havenstad.

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Logies 'De Vrijheid' op de eerste etage € 99,- per nacht exclusief ontbijt.
  • Logies 'De Walvisch' op de bovenste etages € 115,- exclusief ontbijt voor 2 personen. Toeslag derde en vierde gast € 30,- per persoon. 
  • De prijzen zijn inclusief een passend welkomstdrankje.
  • Ontbijt € 12,50 p.p.

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's