The Dutch Farmhouse


Het spreekwoordelijke warme bad

Wie hier incheckt belandt in het spreekwoordelijke warme bad. Allereerst over de ligging, want die is ideaal, zo midden in het Groene Hart en op een half uurtje van zowel Utrecht als Amsterdam. Dan over de accommodatie.

The Dutch Farm House is een self-catering tiny house met prachtig uitzicht over de tuin, het weiland en de varkens, geiten, schapen, kippen en eenden van het huis. Het huisje heeft een slaapkamer met queen sized bed, huiskamer, keuken en badkamer, er is een 55 inch tv en een gezellige houtkachel voor de winteravonden.

In de grote bloemrijke tuin zijn verschillende zitjes en de dieren mogen worden geknuffeld. Parkeren is hier geen probleem en de fietsen zijn bovendien van het huis.

Type

Vakantiehuis

Max. capaciteit 2
The Dutch Farmhouse Woerdense Verlaat, Zuid-Holland

The Dutch Farm House ligt midden in het natuurgebied de Nieuwkoopse Plassen in het Groene Hart tussen Nieuwkoop, Vinkeveen, Woerden en Breukelen. Zwemmen kan in Kromme Mijdrecht, een voorloper van de Amstel. Voor de deur begint een mooie wandeling langs de rivier en de oude Westveense Molen uit 1676 die nog steeds in gebruik is. In de buurt zijn meerdere goede restaurants waaronder de Watergeus in Noorden. Utrecht en Amsterdam zijn beide in ongeveer een half uur te bereiken.

Historie

Marlous & Lucas woonden tot eind 2017 in Amsterdam en droomden er al tijden van om de stad te ontvluchten en op oude woonboerderij te gaan wonen. Eind 2017 vonden ze die in Woerdense Verlaat. Na twee jaar renoveren openden zij ook hun deuren voor gasten.

The Dutch Farmhouse Marlous de Monchy
Uitweg 20
3652 LP Woerdense Verlaat
Zuid-Holland
Nederland
+31 6 43555075
Ga naar de website

Bereken uw route

Bekijk route Route sluiten
Beoordelingen van The Dutch Farmhouse

Schrijf zelf uw beoordeling

Aantal sterren
Tarieven

  • Tussen 1 oktober en 31 maart: vanaf € 280 voor twee nachten en twee personen
  • Tussen 1 april en 30 september: € 300 voor twee nachten en twee personen

Kenmerken

Specialiteiten

Locatie

Faciliteiten

Thema's