Logo invoice c53da0faaacc15ecdeb8ac53b24d0a05a4d1bd484d4e94bd47ef3f814cc26b1c

Herberg de Klomp


Volgens de 'groene' filosofie

In het gemoedelijke restaurant van de herberg is de zorg voor de gasten even belangrijk als de kwaliteit van de keuken en mag een maaltijd gerust een hele avond duren.

Het restaurant werkt volgens de 'groene' bedrijfsfilosofie. Dat wil zeggen dat de gerechten van de regelmatig wisselende menukaart niet alleen ambachtelijk worden bereid, maar dat producten ook zoveel mogelijk streekeigen zijn en vooral worden betrokken van biologische boeren. Hierbij is het motto dat de boer mét de natuur werkt in plaats van deze naar zijn hand te zetten. Mooie voorbeelden hiervan zijn de Sallandse asperge en het biologische spelt, een oertarwe. In het najaar worden er traditiegetrouw wildgerechten geserveerd.

In de zomer wordt er op het terras geserveerd en op koudere dagen brandt de haard.

Soort keuken

Betaalopties

Contact

Vilsterseweg 10
7734 PD Vilsteren
Nederland

Tel.: +31 529 459000
www.herbergdeklomp.nl